• BIST 100

    8986,9%2,05
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı

Cumhur İttifakı kapsamında Hekimhan’da ilk temel atıldı. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı açılışta MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan “Hekimhan içinde bulunduğu acziyeti hak etmiyor, projelerimizle Hekimhan?

MALATYA 16.02.2019 20:06:39 817 0
Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosunun Açılışını Yaptı
Açılışa, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer, MHP İl Başkanı Bülent Avşar, AK Parti Darende Belediye Başkan Adayı İsa Özkan, AK Parti Doğanşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Vahap Küçük, MHP Kuluncak Belediye Başkan Adayı Erhan Cengiz, CHP Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları ve yaklaşık iki bin kişinin katıldığı Seçim Bürosu Açılışında vatandaşlar adaylara sevgi gösterisinde bulundu.

“HEKİMHAN İLÇESİNİ REKOR OYLA ALACAĞIZ”

Açılışta ilk olarak konuşan MHP İl Başkanı Bülent Avşar, Hekimhan ilçesinin en önemli kaynağı olan demir rezervi Ülkenin yaklaşık 350 yıl ihtiyacını karşılayacağı gibi Hekimhanlı hemşerilerimize iş kapısı açacaktır. 64 Mahallenin tamamını kişi gözetmeksizin gezecek ve kişi gözetmeksizin herkese eşit davranacağız. Kalbi Hekimhan için atan, çocuklarının geleceğini düşünen her bir vatandaşımızın oyuna talibiz. Cumhur ittifakımızın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’ı inşAllah çok yüksek bir oyla seçeceğiz ve Hekimhan ilçesinide rekor bir oyla alacağız” dedi

AK Parti İl Başkan Vekili Mahmut Öner Özer ise, Cumhur ittifakının önemine dikkat çekerek, 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin Türkiye için büyük önem taşıdığını söyledi.

“HEKİMHAN'LININ HİZMETİNE, HİZMETKÂRLIĞINA TALİBİZ”

Cumhur İttifakı Hekimhan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’da, açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Belediyecilik gönül işi, Belediyecilik hizmete talip olma işi, biz Hekimhanlının hizmetine, hizmetkârlığına talibiz. Ciddi bir Belediyecilik tecrübemiz var, uzun yıllardır siyaset yapıyorum. Gitmediğimiz mezra gezmediğim köy kalmamıştır. Hepinizin dertlerini biliyorum. Köylüyü köyünde tutmanın yolu sulama suyundan geçer, sulama suyu olmadan köylü o toprağında karnını doyuramaz. Karnını doyurursa köyünde kalır köylümüz. 31 Mart’ta Allahın izniylen sorunları tek tek çözeceğiz. Allah’ın izniynen Hekimhan’ı yaşanabilir bir merkez haline getireceğiz. İşsizliğin çaresi Demir Madenlerinde yatıyor. Biz Hekimhan’a bir çivi çakan herkese selam olsun. Ben şunu iddia ediyorum, daha iyisini, daha güzelini, daha modernini, yaşanılabilir bir Hekimhan vaat ediyorum size. Hekimhan merkezi hepinizin aynası. Bu merkez yaşanılabilir hale gelirse, doğalgaz gelirse, inanın doğalgaz geldiği takdirde şuan da emeklilerimizin %70 i bu ilçede kalacaktır. Memurlarımız bu ilçeyi terk etmeyecek, daha modern doğalgazlı evlerde oturacaktır. Bakın şurada bile

baktığınız da bütün apartmanlarda 1 kat dolu, 4 kat boş. İşte biz bunun çaresi olacağız. 31 Mart seçimleri bölgemize, ilimize ve ilçemize hayırlara vesile olur inşAllah” diye konuştu.

“HEKİMHAN HAKETTİĞİ YERE GELECEK”

MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan’ın seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Hekimhan ilçesinin sorunlarını bildiğini belirterek, “Memleketimizin her tarafı bizim için değerlidir. Bütün hizmetleri götürmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Hekimhan’daki demir rezervinin ülke ekonomisi için önemine değinen Başkan Gürkan, “Burada ki madenin gündeme getirilmesi noktasında, onların çıkarılması noktasında, daha mamul hale getirilerek satılması noktasında şuan da bizler o çalışmaları da yürütüyoruz. Pazartesi günü buraya Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, gelecek. Türk İş Genel Başkanımız gelecek. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken gelecek. Burada ki toplantının temel amacı da Malatya'nın sorunlarını bizzat Malatya'da gelip yerinde görmek ve masaya yatırarak ilgili birimlerin biran evvel Malatya'ya yatırım noktasında neler yapması gerekirse, o amaçla Malatya'mızı ziyaret edecekler. Ayrıca Hekimhan da bizim projelerimiz içerisinde turizm rotaları içerisindedir. Hekimhan önemli bir merkezdir, Hekimhan ilçesi turizmde hak ettiği yere Başkan Adayımız Hacı Mustafa Arıkan ile geleceğine inancım tamdır” dedi

“DESTEĞİNİZE TALİBİZ”

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ise, Hekimhan ilçesinin kendisi için ayrı bir yerinin olduğunu belirterek, “İl başkanım Hekimhan’ın öz be öz evladı. Selahattin başkan da enişteniz, ondan da gurur duyuyoruz. Cumhur ittifakının sağlamış olduğu en büyük birlikteliği, en büyük gücü bugün burada hükümet meydanında, Hekimhan meydanında görüyoruz. Başta bu ittifaka destek veren Ali abime huzurlarınızda teşekkür ediyorum, alkışlarınızı istiyorum. Yine ittifakın başarılı olmasında gerek Malatya’da çalışmalarıyla, gerek buradaki çalışmalarıyla, Hekimhan’ın gönlünde taht kuran sevgili Kemal Deniz hocama da huzurlarında teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile Hekimhan ittifaka geçecektir. Buradan hepinize bilgi vereyim, meclis tatil olduktan sonra son 15 gün Hekimhan’dayım” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI MEZARA KADARDIR”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Cumhur İttifakı’nın önemine değinerek, “Hekimhan’da bütün hanımlarla, milli ve yerli duran kıymetli kardeşlerimle, ağabeylerimiz ile kardeşlerimizle beraber olmaktan bende çok mutluluk duyuyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün Cumhur ittifakının Hekimhan’daki adayı namı değer tavukçu Hacı Allah nasip ederse Hekimhan’da belediye başkanımız olarak görev yapacak. Bunun için Hekimhan hazır mı? Allah nasip ederse 31 Mart seçimlerinde Selahattin Gürkan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olacak bunun için Hekimhan hazır mı? Allah nasip ederse Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, Milliyetçi Hareket Genel Başkanı Devlet beyin beraber başlatmış olduğu Cumhur İttifakı 15 Temmuz sonrası

başlatıldı. Bu ittifak pazara kadar değil, mezara kadar devam edecek. Hem AK Partili kardeşlerime, hem Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerime, bu ittifaka bağlı kaldıkları için, adaylarımıza sahip kaldıkları için canı gönülden teşekkür ediyorum” diyerek, Hekimhan ilçesinde Cumhur İttifakı’nın adayının kazanacağını söyledi.

“HEKİMHAN’I CUMHUR İTTİFAKINA KAZANDIRACAĞIZ”

Hekimdan’da son yerel seçimlerde yaklaşık 40 oyla Belediye Başkanlığını kaybeden AK Partili Kemal Deniz ise burada yaptığı konuşmada “Kul’un bir hesabı kitabı var, Allah’ında var. Hep birlikte çalışarak Allah’ın izniynen Hekimhan’ı Cumhur İttifakına kazandıracağız. Küçük hesabın peşinde olmadan, Hekimhan Belediyesini Cumhur İttifakına kazandıracağız” dedi.

“SEÇİM BÜROSUNUN AÇILIŞI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ”

Yapılan konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Hekimhan Seçim Bürosu’nun açılışı okunan dualarla gerçekleştirildi. Açılış sonrası, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, MHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Hacı Mustafa Arıkan ile beraber esnaf ziyareti ve son olarak AK Parti İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Haber:malatyagundemozel.com







Adıyaman’dan Gazze’ye 10 bin bebek zıbını yola çıktı

Diyarbakır’da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi

Şerafettin Elçi Havalimanı Şubat ayında 29 bin 933 kişiye hizmet verdi

Adıyaman’da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi

Evlenmek için kredi alacak depremzede gençlerin eğitimi başladı

Merdivenlerden yuvarlanan işçi yaralandı

OSB çalışanları için konut müjdesi

Toz taşınımı sağlığı olumsuz etkiliyor

İşçi servisinin altına kalan yaşlı adam hayatını kaybetti

Kayıp çocuğu arama çalışması 7’nci gününde devam ediyor

Besni’de silah ele geçirildi

İmkander Gazze ve Suriye’deki mazlumları yalnız bırakmıyor

Dicle’de Diyaliz Ünitesi hizmete başladı

Yarım asırlık bir aşk hikayesi

Eyyübiye’de 625 ev daha doğalgaz konforuyla tanışıyor

Silvan Barajı’nda çalışmalar aralıksız devam ediyor

Diyarbakır’da kalp hastalıkları Kardiyak MR ile etkili ve hızlı teşhis ediliyor

Diyarbakır’da Kütüphane Haftası etkinliğine yoğun ilgi

Özbey: İlçede En Büyük Sorun İşsizlik!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting sonrası yaşlı teyze ile sohbet etti

Midyat’ta iki mahallede sondaj kuyusu kazı çalışmaları tamamlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman’da halka hitap etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman’da çocuklara Togg’un oyuncağını dağıttı

Bayram Taşkın: “Durmadan Yorulmadan Hizmet Edeceğiz”

Malatya’da Kaçak Alkol İle Makaron Ele Geçirildi

3. kattan düşen işçi yaralandı

Karakuş, ‘’İkinci Yüzyılda Parlayacak Bir Battalgazi İçin Geliyorum’’

Ağbaba: “Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Herkes Hissedecek”

İyi Parti’li Adaylar Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti

Vali Çeber’den Gaziantep FK’ya moral ziyareti

Yükleniyor

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Tahıl Koridoru İçin Türkiye Stratejik Öneme Sahip

Dicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyor

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Dicle Elektrik ekiplerinin zorlu mesaisi

Adıyaman Üniversitesi’nden sağlıkta yapay zeka adımı

Akyol Medya Şirketi yönetiminden domain ve patent açıklaması

Çermik Fen Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Cizre’de kaçak kablo patlamaya neden oldu

Yenişehir’de 11 bin öğrenciye tablet desteği

Dicle Elektrik Ramazan ayı için önlemlerini aldı

TÜBİTAK Projeleri Batman’da yarışıyor

Vali Çeber’den Gaziantep FK’ya moral ziyareti

1.Etap Türkiye Şampiyonları Belli Oldu

Minikler Tatami Sporlarında Fırtına Gibi Esti

Gaziantep Kolej Vakfı öğrencileri başarıdan başarıya koşuyor

Gaziantep ALG Spor, 1207 Antalyaspor’u 1-0 mağlup etti

Şahinbey Ampute deplasmandan galibiyetle döndü: 5-1

DBB’nin başarılı sporcuları madalya kazandı

Muaythai elemeleri Besni’de yapıldı

Şahinbey Ampute deplasmandan galibiyetle döndü

Siirt Belediyesi genç erkekler voleybol takımı, Van Bölge Şampiyonasına katılıyor

Özbey: İlçede En Büyük Sorun İşsizlik!

Bayram Taşkın: “Durmadan Yorulmadan Hizmet Edeceğiz”

Karakuş, ‘’İkinci Yüzyılda Parlayacak Bir Battalgazi İçin Geliyorum’’

Ağbaba: “Malatya’da Sosyal Belediyeciliği Herkes Hissedecek”

İyi Parti’li Adaylar Çelikhanlılar Derneğini Ziyaret Etti

Kendine Değil, Kentine Çalışan Bir Belediye Olacağız

Dönmezer: Partimize Teveccüh Her Geçen Gün Artıyor

Murat Aslan, Sizi Unutanları 31 Mart Sabahı Sandıkta Sizde Unutun

HÜDA PAR'ın Hekimhan Adayı Baytok: Halka Hizmet Lütuf Değil Gerekliliktir

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Arapgir’deydi

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Battalgazi İlçemiz Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

"Türkiye Bugüne Kadar Ne Çektiyse Zübük Siyasetçi Tiplerinden Çekmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Bakan Özhaseki’den Muhalefete Tepki

ASRİAD Battalgazi’de Karakuş’u Destekleyecek

Emekliye Ek Zam Oranı Belli Oldu!

AK Parti’nin “Aday Tanıtım” Toplantısı 18 Ocak’ta

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ve Temaslarda Bulundu

Murat Kurum'dan İlk Açıklama:

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13