• BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,19
  • EURO

    34,74% -0,53
  • GRAM ALTIN

    2440,56% 0,19
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

“Milli İrade Kavramı Bizi 15 Temmuz Gecesi Zafere Taşıdı”

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyinin ev sahipliğinde düzenlenen ‘15 Temmuz Yeniden Diriliş’ konferansına katılan Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr.Mücahit Küçükyılmaz, 15 Temmuz gecesi Malazgirt ile Çanak

MALATYA 3.04.2018 18:01:56 1159 0
“Milli İrade Kavramı Bizi 15 Temmuz Gecesi Zafere Taşıdı”
İlk olarak Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret eden Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr.Mücahit Küçükyılmaz daha sonra Şehit Oğuzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen ‘15 Temmuz Yeniden Diriliş’ konferansında 1071 Malazgirt Savaşından günümüze kadar vatan topraklarını parçalamak adına yapılan tezgâhlar, oynanan oyunlar ve 15 Temmuz gecesinde bir kez daha sahneye konmak istenen büyük oyunu milletin nasıl bozduğunu anlattı.

“Milletimiz Liderini Bulduğu Zaman Tarihine Şan Vermiştir”

Malazgirt ve Çanakkale ruhunun 15 Temmuz’da yeniden şahlandığını ve milletin liderine sahip çıkarak iç ve dış mihrakların bin yıldır sürdürdüğü oyunları bir kez daha bozduğunu belirten Dr.Mücahit Küçükyılmaz, “ Milletimiz liderini bulduğu zaman tarihine şan vermiştir, başsız kaldığı zamanda bozguna uğramıştır. Bu bizim tarihimizin ak ve kara sayfasını gösterir.15 Temmuz hain darbe kalkışması ise bize şunu gösterdi ki; Haçova öylesine kolay anlatılan bir hikaye değil, Malazgirt sıradan bir öykü değilmiş, Niğbolu, Kosova, Varna, Çaldıran,Otlukbeli, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı hakikaten yaşanmış.Malazgirt, Çanakkale ve Fetih ruhunu 15 Temmuz’da çok yakından gördük ve yaşadık. O gecesinin kaybedenleri de var kazananları da, kaybedenlerini hepimiz biliyoruz. Yıllarca bu milletin emeklerini, parasını ve çocuklarını alan, maalesef ki bizimle birlikte aynı caddelerde yürüyen aynı yerlerden alışveriş yapan hain FETÖ mensupları başka başkentler üzerinden Türkiye’yi yönetmek adına onların taşeronları olarak faaliyet gösterdikleri için tarihin çöplüğüne buruşturulup atıldılar ve tarihin kara sayfasının birer öznesi haline geldiler. O Fetullahçılar o güne kadar kendilerini gizlemeyi bir marifet olarak saydıkları için, takiyyeyi itikadlarının bir cüzü haline getirdikleri için o gün ilk defa milletle karşı karşıya kaldıkları için ne yapacaklarını bilemediler, elleri ayaklarına dolaştı ve tıpkı Filistin’li bir çocuktan korkan tam teçhisatlı zırhlı İsrail askerinin korkudan şarjörü boşaltması gibi bu milletin üzerine mermi yağdırdılar. F-16’larla, tanklarla, toplarla saldıran Fetullahçılar tarihte hiçbir darbecinin işlemediği cinayetleri ve cürümü işlediler. Hiç bir darbe döneminde milletin üzerine ateş açılmadı, kimsede bunu aklına getirmedi çünkü aklı olan bu millet, cepheye almanın akıl kârı olmadığını bilir. Bu aziz millete belki arkadan dolaşıp hainlik yapabilirsiniz ama cepheden girerseniz cevabınızı alırsınız.Bizi bin yıldır bu coğrafyada ayakta tutan güç; bu milleti ölümü öldürmüş olmasıdır” dedi.

“Bu Toprakların İrfanından Nasibini Almayanlar Kaybetmeye Mâhkumdur”

15 Temmuz darbesinden önce milleti kandırmak için her türlü oyunun oynandığına dikkat çeken Dr.Mücahit Küçükyılmaz, “Onlar zannetti ki; bizim beş bin tane yargı mensubumuz olursa yargı bizimdir, 100 bin tane askerimiz olursa ordu bizimdir, 50 bin polisimiz olsun emniyet bizimdir, şu kadar siyasetçimiz ve bürokratımız bu kadar medyamız olsun ülke bizimdir, birde rüyalar uydurdular.

Peygamber Efendimiz ‘Kıyamet günü yalan rüya uydurana arpa tanesine düğüm atması emredilecek’ diye buyurmaktadır, arpa tanesine düğüm atılabilir mi? mümkün değil. Peygamber Efendimizin Türkiye’yi bu hainlere verdiğine ilişkin rüyalar uydurdular, aldattıkları insanları başka başkentlerin taşeronu haline getirdiler. Bu ülkeyi de başka başkentler üzerinden kolayca yönetileceğini zannedenler hazırlanan bir projeye iman ettirildiler ve insanları devşirdiler. Bu toprakların irfanından nasibini almamış olanlar projelendirilmiş planlar dâhilinde iktidarı ellerine geçirip bu ümmetin ve milletin kaderine hükmedeceklerini zannettiler ama yanıldılar. Cenab-ı Allah bize doğru yolda doğru yürümeyi nasip etsin. Biz bu topraklarda doğduk bu topraklarda öleceğiz. Bu millete 16 Temmuz sabahı doğan güneşle birlikte şehitlerimizin ve gazilerimizin yüzü suyu hürmetine yeniden bir hayat bağışlayan Cenab-ı Allah, 15 Temmuz gecesi bize verdiği o ruhu her zaman diri ve canlı kalmasını nasip etsin. Bu duyguyla hayata bakarsak hiç kimse bizi yıkamaz, inşallah hem istiklalimizi kurtarırız hem de istikbalimizi yeniden kurarız.” dedi.

“Darbeciler Kazansaydı İç Savaş Çıkacak, Ülkemiz İşgal Edilecekti”

15 Temmuz gecesi vatanı ve bayrağını seven herkesin aslan gibi kükrediğine dikkat çeken Dr.Mücahit Küçükyılmaz, “ O gece en ürkek zannettiğimiz arkadaşımızın dahi nasıl aslan kesildiğine şahit olduk. Bu milletin bağından çıkmış fakat robot haline getirilmiş, aklını küresel ağababalarına teslim etmiş olan Fetullahçıların işte hesap edemediği şey buydu, ilişkilerin ve diyaloglarında samimi olmayan, zihinleri arkasında başka hesaplar ve planlar kuran bu hainlerin o gece felekleri şaştı. Onlar Malazgirt’i, Çanakkale’yi ve Dumlupınarı unutanlardı.O gecenin kazananı olan milletimizin liderini bulduğu zaman neler yapabileceğini 15 Temmuz’da gördük.Ankara’da saldırılar başladığı anlarda Cumhurbaşkanlığı Külliyesine doğru giderken yolda karşılaştığım gençlerden bazılar internet kafeden bazıları halı sahadan çıkmışlardı bende ‘nereye gidiyorsunuz?’ diye sordum verdikleri cevap ise ‘Şehadete gidiyoruz’ oldu, o anı her hatırladığımda tüylerim diken diken oluyor. ‘Gelecekte çok kötü günler bizi bekliyor, bu gençlik bizi nasıl kurtaracak’ diye toplumda oluşan ön yargıya rağmen, birçoğumuzun umutsuzluk beslediğimiz güvenmediğimiz o gençler var ya destan yazdılar. 16 Temmuz sabahı eğer millet olarak eğer kaybetseydik, darbeciler ve bu taşeron örgüt kazansaydı iç savaş çıkacaktı ve vatan toprakları işgal edilecekti. Millet olarak durmadık, canımızdan vazgeçtik ancak bayrağımızdan ve vatanımızdan vazgeçmedik çünkü milletimiz lideriniz bulmuştu. Bu millet 27 Mayıs 1960 darbesinde olduğu gibi öldürülen liderinin arkasından ağlamamak için o gece sokağa döküldü. Dedelerimiz Menderes’e sahip çıkamadı, babalarımız 12 Eylül’de, 12 Mart’ta gözlerinin önünde götürülen siyasetçilerine sahip çıkamadı ancak 15 Temmuz’da bu millet kendi seçtiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve vatanına sahip çıktı.” diye konuştu.

“Milli İrade Kavramı Bizi 15 Temmuz Gecesi Zafere Taşıdı”

15 Temmuz darbesinin ‘Milli İrade’ anlayışıyla engellendiğini hatırlatan Dr.Mücahit Küçükyılmaz “ Milletimizin 15 Temmuz gecesi kendi iradesini ortaya koymasının en önemli sebeplerinden bir tanesi; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yaklaşık 20 yıldır her konuşmasında üzerine basa basa ifade ettiği Milli İrade kavramını zihinlere nakşetmesidir. Milli irade bize bizi hatırlatan, bize kendimizi hatırlatan, irademizi, kudretimizi ve gücümüzü hatırlatan, neler yapabileceğimizi bize hatırlatan çok önemli bir anlayıştır. Cumhurbaşkanımız Milli İrade kavramını sürekli topluma anlattı ve o gece Milli İradeyi çok güçlü bir şekilde hayata geçirdik. Milletin korkup sineceğinizi sanan o zavallı zihniyetin hesap edemedikler şey bin yıldır bu topraklarda yaşayan milletimizin irfanıydı. Bin yıldır çok sağlama temele yerleşen irfanın üç ana unsuru vardır; birincisi milletimiz devlete ebed

müddet fikrine inanır, ikincisi ebediyen yaşayacağı bir devlet kurmak ister üçüncüsü ise kurduğu devletinde ebediyen yaşaması içinde sonuna kadar mücadele eder.

“Gelecek Nesiller Milletimizi Ve Recep Tayyip Erdoğan’ı Şan Ve Şerefle Anacaklar”

Bu topraklarda halk irfanı istikrardan yana akmıştır, kim devlete istikrar, huzur, adalet, güven, refah getirecekse bu millet her zaman onun safında yer almıştır. Kafiri gördüğü zaman hoşgörü, diyalog ve ittifak diyenler, mümini gördüğü zaman cellat kesilenler, kasetle tezgâhla, kumpasla onu al aşağı etmeye kalkanlar bu topraklardan tarih boyunca tarihin çöp sepetine atılmışlardır, 15 Temmuz gecesinde aynen böyle oldu. Biz tarihimize baktığı zaman Alparslan’ı görüyoruz, kardeşi Kavurd’u tanımak istemiyoruz, atamız olarak gördüğümüz Fatih Sultan Mehmed’i görüyoruz kardeşi Şehzade Orhan’ı tanımak bile istemiyoruz, Yavuz Sultan Selim’in çadırına saldırıda bulunan Yeniçeriyi değil atamız, dedemiz olarak gördüğümüz Yavuz Sultan Selim’i biliyoruz, Haçova’da kaçanları değil Hoca Sadettin Efendi’yi ve cihad eden cengaverleri biliyoruz, inşallah gelecek yıllarda da bugüne bakan çocuklarımız o Fetullahçıları değil bizleri ve Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlayacaklar, şan ve şerefle onu anacaklar. Bizim tarihimiz olayların ve mekânların değil liderlerin tarihidir.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanı Dr.Mücahit Küçükyılmaz’ı Malatya’da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade edip teşekkürlerini sunarken ‘elif-vav’ tablosu hediye etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Tuna ise kayısı paketi takdim etti.

Dr.Mücahit Küçükyılmaz konferansın sonunda ‘Şeyh ile Hükümdar’ isimli kitabını imzaladı.

Bülten.







Gazeteci ve Araştırmacı Yazar Gül Kaçar’ın Acı Günü

"Ahmet Bereket Yeni Parti Kuruyor" İddiası!

Başkan Tahmazoğlu: "1 ayda beton fiyatları Türkiye standartlarına gerilemezse beton santralleri kuracağız"

İlk kazayı atlatan kadın ile çocuk, saniyeler sonra ikinci kazada ağır yaralandı

İsias Otel Davası’nda yeni bilirkişi raporu istenmesine karar verildi

Fiziksel engelli genç girdiği gölette boğuldu

İpekyolu’nda mısır yüklü tır devrildi: 2 yaralı

Gaziantep’te boşanma davası sonrası kavga: 1 polis hafif yaralı

Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı

Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor

Jandarmadan traktör sürücülerine trafik güvenliği eğitimi

Kâhta’da 2 otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Diyarbakır’da ’ters laleler’ doğayı renklendiriyor

23 Nisan Çocuk Şenliğinde son iki gün

Sınırda karbon düzenleme mekanizması ve doğrulamanın önemi GSO’da konuşuldu

Toz taşınımında 2,5 mikronun altındaki partiküller kana karışıp çeşitli sağlık risklerine neden oluyor

Geçici konteyner iş merkezinde yaşanan 180 bin liralık hırsızlık esnafı bezdirdi

Başkan Taşkın: “Doğalgazsız mahalle bırakmayacağız”

MAGİNDER, kentteki çalışmaların hızlandırılmasını istiyor

Yeşilyurt’ta sanatsal ve kültürel kurslara yoğun ilgi

İsias Otel duruşmasına ara verildi

Türkiye’nin Uzay Vizyonu GİBTÜ’de konuşuldu

Gölbaşı’nda resim yarışması

Gina Mercimek davasında mütalaa açıklandı

Başkan Sadıkoğlu: “Kişisel rantları uğruna Malatya’yı borç batağına sürüklediler”

Şanlıurfa’da 380 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Şanlıurfa’da fuhuş operasyonu: 9 gözaltı

Ofis Semti’ndeki altgeçit temizlendi

’Zuzubak’ Otunun fiyatını duyan dönüp bir daha bakıyor: Kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor

Mesken yangınına itfaiye müdahale etti

Yükleniyor

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Tahıl Koridoru İçin Türkiye Stratejik Öneme Sahip

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Dicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyor

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Dicle Elektrik ekiplerinin zorlu mesaisi

Adıyaman Üniversitesi’nden sağlıkta yapay zeka adımı

Akyol Medya Şirketi yönetiminden domain ve patent açıklaması

SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı

Okul Sporları Basketbol 2. Küme Mahalli Müsabakaları başladı

Şırnak U18 ve Süper Amatör Ligi Şampiyonu Cizre Diclespor, Play Off’a yükseldi

Diyarbakır takımları haftayı puansız kapattı

Haliliye Belediyesi Futbol Okulu ile genç yetenekler yetişiyor

Türkiye KİCK BOKS Top Ten Euro Cup’ta Yine Tarih Yazdı

Göztepeli Torbjörn Blomdahl 3 Bant Bilardo Ferdi Erkekler Avrupa Şampiyonu Oldu

İller Arası Kick Boks Şampiyonası Tamamlandı

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

Atılan kulaçlar ve yapılan hamlelerde bayram coşkusu vardı

Geçit: “Temiz Ve Güzel Bir Yeşilyurt İçin 7/24 Görev Başındayız”

Başkan Geçit Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Devretti

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Başkan Yalçın'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan Taşkın’dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Er'den 23 Nisan Mesajı

Keskin, “Haklı Gururunu Yaşıyor, Coşkuyla Kutluyoruz”

Başkan Er Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Ağbaba “23 Nisan Esaretin Asla Kabul Edilmeyeceğinin Tüm Dünyaya Gösterildiği Tarihtir”

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Battalgazi İlçemiz Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

"Türkiye Bugüne Kadar Ne Çektiyse Zübük Siyasetçi Tiplerinden Çekmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Bakan Özhaseki’den Muhalefete Tepki

ASRİAD Battalgazi’de Karakuş’u Destekleyecek

Emekliye Ek Zam Oranı Belli Oldu!

AK Parti’nin “Aday Tanıtım” Toplantısı 18 Ocak’ta

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ve Temaslarda Bulundu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16