• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

“Şampiyonluk, Birlik Ve Beraberliğimizin Eseridir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ( BAL ) Play-Off Şampiyonluk kupasına kavuşan T.F.F. 3.Lig’in yeni takımı Yeşilyurt Belediyespor’un Yönetimi, teknik heyeti, futbolcuları, futbolcu eşleri ve taraftarları iftar yemeğinde misafir

SPOR 16.05.2019 18:25:54 808 0
 “Şampiyonluk, Birlik Ve Beraberliğimizin Eseridir”
Başkan Çınar, şampiyonlukta emeği geçenleri bir kez daha tebrik ederek kutladı.

Başkan Çınar, Şampiyon Takımı Ağırladı

Beylerderesi Şelale Restaurant’ta düzenlenen iftar programına katılan misafirleriyle tek tek tokalaşarak sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “3.Lige yükselme başarısı gösteren Yeşilyurt Belediyespor’umuzun şampiyonluğu, birlik ve beraberliğimizin en açık göstergesidir. İnandık, kenetlendik ve başardık, alın terimizin karşılığında hak ederek ulaştığımız şampiyonluğumuzun coşkusu ve mutluluğunu yaşıyoruz.”diye konuştu.

“Tarihi Başarıda Emeği Geçen Herkesi Kutlarım”

Tarihi zaferin mimarlarıyla gurur duyduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kulüp Başkanından teknik direktörüne, antrenöründen futbolcusuna, malzemecisinden kulüp çalışanına, taraftarından medya mensuplarımıza kadar bu tarihi başarıda emeği olan herkesi en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Malatya’ya yakışan bir sonuç alarak şampiyonluk kupasını kentimize getiren, taraftarlarımızı sevince boğan turuncu-yeşilli takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Malatya futbol tarihine isimlerini altın harflerle yazdıran turuncu-yeşilli takımımızın bu başarısı asla unutulmayacaktır. Çünkü ortada alın teri, mücadele, sabır, azim ve inanç vardır, bu değerler ışığında hak ederek ulaştığımız şampiyonluğumuzu tüm camiamıza armağan ediyoruz. İç ve dış saha maçlarında takımı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, yaptıkları haberlerle takımı motive eden basın mensuplarımıza, futbolcularımızın saygıdeğer aile mensuplarına ve kıymetli eşlerine bu süreçte verdikleri desteklerden dolayı hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu şampiyonluk tüm Malatyalıların dua ve destekleriyle gelmiştir, bu gurur ve başarı hepimizindir. Biz yeter ki birlikte olalım, kenetlenelim, birbirimize inanalım ve güvenelim, bu dayanışma ruhumuz nice zaferleri ve başarıları peşinden getirecektir. Malatya’yı 3.Ligde en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.” dedi.

“Yeşilyurt, Sportif Hizmetlerde De Örnek Bir İlçedir”

Mübarek Ramazan ayında böylesine muhteşem bir şampiyonluğu kendilerine nasip eden Cenab-ı Allah’a hamd ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizler ilçemiz her alanda geliştirmek ve büyütmek adına geride bıraktığımız beş yılık dönemde çok ciddi yatırımlar yaparken sportif alanlardaki hayata geçirdiğimiz yatırımlarla bu alanda da örnek gösterilen ilçe olmanın onunu yaşıyoruz. Her zaman büyük önem ve değer verdiğimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin daha sağlıklı alanlarda spor yapmaları, güzel şartlarda sportif etkinliklere katılmalarını sağlamak için her türlü desteği verdik, vermeye de devam ediyoruz. Millet Kıraathanesinden kültür merkezlerine, gençlik merkezlerinden sportif alanlara kadar bir çok alanda farklı hizmetlerimizi halkımızla buluşturduk.2014 yılında İl Özel İdarespor olan kulübümüzü devr alarak ismini Yeşilyurt Belediyespor olarak değiştirdik. Yeşilyurt Belediyespor’umuzun sadece futbol alanında değil bütün sportif branşlarda marka olması için çok ciddi gayret sarf ettik.Beş yıl öncesinde attığımız tohumlar

meyve vermeye başladı, bütün branşlarda kupalar, madalyalar kazanıyoruz, gençlerimize spor yapmaları için güzel fırsatla sunuyoruz. Spor insanların ve toplumun gelişmesine ve birlik beraberlik duygusunun artmasına vesile olmaktadır. Sporun hangi dalı olursa olsun hepsi çok önemlidir. Kulübümüzün çatısı altında 11 farklı branşta sportif aktiviteler düzenlenmesi verilen emeklerin, gayretlerin sonucudur. Yönetim kurulumuz, hocalarımız ve sporcularımız bizi asla mahcup etmediler, güzel başarıyla bizleri gururlandırdılar.Her başarı küçük bir kıvılcımla başlar, bizler bölgemize en güzel hizmetleri sunmak adına iyi niyet, samimiyet ve mütevazilik anlayışıyla başlattığımız bu çalışmalar sonucunda kulübümüz bütün branşlarda markalaştı, çok mutluyuz, sevinçliyiz.Futbol sportif branşların lokomotifi olarak gözükmektedir ancak bizler bütün branşlarda iddialıyız.Yeşilyurt Belediyespor’umuz yakaladığı bu seviyeyi daha da kurumsallaştırarak başarı çıtasını daha yukarılara taşıyacaktır.Belediyemiz çatısı altında Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğünü kurduk, bu şekilde hizmetlerimizi daha da yaygınlaştıracağız. Yeni dönemde Yakınca ve Gündüzbey’e çok modern spor tesisleri inşa etmek için ilgili bakanlıklar ve genel müdürlüklerle görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Yeşilyurt’a çok güzel, kaliteli spor alanları, antrenman sahaları ve yüzme alanları kazandırmak adına çok yoğun çalışıyoruz ” dedi.

“Gurur Duyulacak Bir Takıma Sahibiz, Şampiyonluk Hayırlı Olsun”

Türkiye’nin en şirin ilçeleri arasında yer alan Yeşilyurt’un sportif alanlarda hak ettiği noktaya gelmesi için bu tür şampiyonlukların önemli olduğunu ifade eden Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, “Zorlu mücadeleler sahne olan grup maçları ve play-off’taki Ağrı 1970 Spor maçlarını başarıyla tamamlayarak şampiyonluğa ulaşan ve 3.Lige yükselen Yeşilyurt Belediyespor’umuz ile gurur duyuyoruz. Bu şampiyonlukta emeği geçen Belediye Başkanımızın şahsında Yönetim Kurulumuzu, antrenörlerimizi, futbolcularımızı, kulüp çalışanlarını, taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.3.Lig’de başarılar diliyorum” dedi.

Güzel bir atmosferde geçen şampiyonluk yemeğinde okunan ezan ve ardından yapılan dualarla birlikte oruçlar açıldı.

Ve Şampiyonluk Pozu

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, iftar yemeğinin sonunda 3.Lige yükselme başarısı gösteren Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenörleri, futbolcuları, futbolcu eşleri ve çocuklarının yanı sıra yemeğe katılan diğer davetlilerle günün anısına şampiyonluk pozu verdiler.

İftar yemeğine; AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya, AK Parti İl ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, M.A.S.K.F. Genel Başkanı Seyfullah Özdemir, TÜFAD Şube Başkanı Nihat Bayındır, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Palancı, antrenörler, futbolcular, futbolcu eşleri ve çocukları, kulüp çalışanları, spor taban birliklerinin temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Bülten:malatyagundemozel.com

 







 

Havalar birden ısındı, uzmanından şeker hastalarına ’böbrek yetmezliği’ uyarısı

Deprem bölgesi Malatya’da fidelere ilgi arttı

Minik eller mesleki kurslarla hayal ettiklerini üretti

Bismil’de evden hırsızlık yapan şüphelilerden 1’i tutuklandı

Kırmızı ışık ihlali yapan otomobil kaza yaptı

"Anneye Süt Bebeğe Can" projesiyle yaklaşık 6 milyon litre süt anne adaylarına ulaştırıldı

Halı sektörünün başkenti Gaziantep güçlü markaları ağırlayacak

Türkiye’nin ilk ve tek böbrek nakli hastanesinde 75 nakil gerçekleştirildi

Üzerlerinde uyuşturucu bulunan şahıslar yakalandı

Mardin’de iki grup arasında kavga: 1 yaralı

Otomobil kaldırımda yürüyenlerin arasına daldı: 1 yaralı

Depremzede çocuklar uçurtma şenliği ile çifte bayram yaşadı

Kamyonet, bisikletli öğrenciyi teğet geçti: Ölümden dönen öğrenci o anları anlattı

Cinayet zanlısı dron destekli operasyonla yakalandı

Yılmaz, görevi ecrin Naz Atar’a devretti

Diyarbakır’da kontrolden çıkan otomobilin kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Gaziantep’te

Şırnak’ta asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 57 kişiye adli işlem yapıldı

Şehit derneği başkanı koltuğunu şehit kızına devretti

Vali koltuğuna oturarak dünya çocuklarına barış mesajı verdi

Şırnak’ta kafeslerden 30 ton balık hasat edildi

Adıyaman’da çok sayıda silah ve silah parçası ele geçirildi

Kahta’da 23 Nisan coşku ile kutlandı

Adıyaman’da 9 yıl 2 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Ayakkabısı çıkan folklorcu gösteriye devam etti

Gaziantep Kolej Vakfı’nda 23 Nisan coşkusu

Kaplan: “Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”

Siirt 9. Kitap Fuarı sona erdi

Diyarbakır’da dün kaybolan çobanın bulunması için çalışma başlatıldı

Mardian Mall, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı renklendirdi

Yükleniyor

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Tahıl Koridoru İçin Türkiye Stratejik Öneme Sahip

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Dicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyor

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Dicle Elektrik ekiplerinin zorlu mesaisi

Adıyaman Üniversitesi’nden sağlıkta yapay zeka adımı

Akyol Medya Şirketi yönetiminden domain ve patent açıklaması

Çermik Fen Lisesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Diyarbakır takımları haftayı puansız kapattı

Haliliye Belediyesi Futbol Okulu ile genç yetenekler yetişiyor

Türkiye KİCK BOKS Top Ten Euro Cup’ta Yine Tarih Yazdı

Göztepeli Torbjörn Blomdahl 3 Bant Bilardo Ferdi Erkekler Avrupa Şampiyonu Oldu

İller Arası Kick Boks Şampiyonası Tamamlandı

Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

Atılan kulaçlar ve yapılan hamlelerde bayram coşkusu vardı

Gaziantep ALG Spor, Fatih Vatanspor’u 4-1 mağlup etti

Taraftarlar maçtan 3 saat önce sahayı doldurmaya başladı

KİCK Boksun Gizli Kahramanları

Başkan Geçit Koltuğunu Fatma Nazlı’ya Devretti

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde 23 Nisan Coşkusu

Başkan Yalçın'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Başkan Taşkın’dan 23 Nisan Mesajı

Başkan Er'den 23 Nisan Mesajı

Keskin, “Haklı Gururunu Yaşıyor, Coşkuyla Kutluyoruz”

Başkan Er Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Ağbaba “23 Nisan Esaretin Asla Kabul Edilmeyeceğinin Tüm Dünyaya Gösterildiği Tarihtir”

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Toplantısı Sona Erdi

Başkan Taşkın: “Kaybedecek Vaktimiz Yok”

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Battalgazi İlçemiz Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

"Türkiye Bugüne Kadar Ne Çektiyse Zübük Siyasetçi Tiplerinden Çekmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Bakan Özhaseki’den Muhalefete Tepki

ASRİAD Battalgazi’de Karakuş’u Destekleyecek

Emekliye Ek Zam Oranı Belli Oldu!

AK Parti’nin “Aday Tanıtım” Toplantısı 18 Ocak’ta

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ve Temaslarda Bulundu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16