• BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,27% 0,10
  • EURO

    34,72% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2399,71% -0,38
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24

Güç Birliği Partisi Malatya İl Kongresine Hazırlanıyor

Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK üyesi Ahmet İmrek, yaptığı yazılı açıklamasında Malatya’da Güç Birliği Partisi kuruluş sürecinden sonra teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak il kongresine hazır oldukların

MALATYA 4.11.2021 17:14:33 824 0
Güç Birliği Partisi Malatya İl Kongresine Hazırlanıyor
Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK üyesi Ahmet İmrek, yaptığı yazılı açıklamasında Malatya’da Güç Birliği Partisi kuruluş sürecinden sonra teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak il kongresine hazır olduklarını söyledi.

MYK üyesi Ahmet İmrek; Türkiye genelinde teşkilatlanma ve kongre çalışmalarımız devam etmekte olup ilimiz Malatya’da ilçe kongrelerimizi tamamladık büyük bir gayretle il kongremizi bu ay sonu itibarı ile yapıp sahada faaliyetlerimize ekonomilerimizle birlikte halkımızla hep olduğumuz gibi iç içe kapısına girmediğimiz sorununu dinlemedigimiz hiç bir vatandaş çiftçi işçi memur emeklimiz ve esnafımız kalmayacak gonullerine dokunup boğazları dan geçecek lokmada katkınızın olması yönünde gerer ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.


Güç Birliği Partisi Yüksek Haysiyet Divanı ve MYK üyesi olarak 17 aydır Malatya’da yaptığımız tanıtım etkinlik ve hizmet politikasına dayalı doğru dürüst ahlaklı erdemli ve adil temiz siyaset anlayışı ile yapılan iyi hizmet ve uygulamaları takdir ederek yanlışında sonuna kadar karşısında onurlu ve halktan haklıdan yana dik duruşumuzla siyasette etkin olma gayreti içinde olduk.

Sosyal kültürel ekonimik ve siyasal yonetime dayalı içinde bulunduğumuz kriz ortamı başta çiftçi işçi memur emeklimiz ve esnaflarımız olmak üzere artık sanatı ve iş dünyası üzerinde ki olumsuz etkileri vatandaşı ülkeyi sosyal patlamanın eşiğine getirmiş durumda ve buna çok acil çözüm üretmek ve refah seviyesini inşaa etmek zaruret halini almıştır.

Dünya beşten büyük doğru ancak Türkiyede beş holdingten ibaret değildir ülke olarak bizde bu beşli holdingten büyüğüz. Ancak adil olmayan gelir dağılımı gayri safi milli hasılanın ve milli gelirin adil olarak tabana dağılımının yapılmaması uygulanan yanlış ekonomi politikası ile liranın her geçen gün döviz karşında değer kaybetmesi ve bunun sonucu olarakta artan fiyatlar vergiler harçlar cezalar yap işlet devret modeli ile rant grublarına verilen yatırım ihaleleri ile özelleştirme adi altında tüm kamu iktisadi teşebbüslerin işletmelerin değerinin çok çok altında rant ve çikar gruplarına peşkeş çekmek sureti ile devleti zarara uğratmaları halledilemez duruma gelmiştir.

Güç Birliği Partisi Genel Başkanımız Sayın Ali KARNAP öncülüğünde proje ve hizmet anlayışına dayalı siyaset ile gönüllere hitap ederek emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Vatanperver ve adanmış yüreklerlerden oluşan kadrolarımızla muassır müreffeh adil ve tam bağımsız yaşanabilir ülkenin inşasını gerçekleştirmek Altın Çağı başlatmak üzere ayrıştırmadan ötekileştirmeden kutuplaşmaya mahal vermeden adalet sistemini yeniden tesis ederek herkese eşit adalet, eşit işe eşit ücret ilkesi ile sosyal barışın sağlanması, sosyal devlet anlayışı ile yardımlarla bağışlarla köleleştirmek bir toplum değil iş aş ve yaşanabilir oranda gelirle istahdam üretim sanayileşme tarım hayvancılığın kalkındırılması ile tüketen ve dışa bağımlı bir ülkeden üreten bilime teknolojiye ve kalkınmaya öncelik tanınarak gayri safi milli hasılasını milli gelirini arttıran refah ve huzur güven ve üretken bir toplumun inşaası ile bilinçli bir şekilde yok edilen veya asimile edilen milli ve manevî değerlerle ahlak örf adet ve gelenek sevgi saygı ve güvenin yeniden tesis edildigibbir toplum anlayışının toplum benliğine yerleştirilmesi hususunda tamamen ücretsiz eğitim sistemi ücretsiz uladım ve sağlık hizmetleri gibi konularda gerekli hamleleri gerçekleştirmek sureti ile milli ekonomi milli sanayi milli eğitim ve milli üretim sistemi ile eşit eğitim müfredatı ile eğitimdeki farklılıkları gidermek sureti ile yüksek eğitim kalitesinden sınıf farklılıkları gözetilmeden herkesin faydalanması ile eğitim kalitesi ve başarısı arttırılarak bireylerin başarılı olduğu ilgi alanları ve yeterlilikleri doğrultusunda kalifiye insan kaynağı yetiştirilmesi ve eğitim sonunda iş ve istihdam sağlanması ile neslin iş ve gelecek endişesi yaşamasının önüne geçilecektir.

Tarafsız bir cumhurbaşkanı ile çoğulcu demokratik sistem olan parlementer sistemle iktidar ve muhalefet görev ve sorumlulukları bilincinde tamamen halk ve ülke yararına hizmet anlayışının tesisi için parti olarak mücadelemizi vereceğiz.
Seçenlerin ezildiği korku ve sindirme susturma politikası ile seçilenlerin hükümranlığını ilan ettirince halkın otekilestirildigi bir yönetimden ziyadekanunlar ve sosyal yaşam ilkeleri ile özgür iradesi ile yaşayan karar veren konuşan baskı ve sindirilmrden uzak çağdaş modern eşit ve sosyal bir toplumun oluşturulması ile gerçek demokratik ve kültürlü nesillerin yetişmesinde rol alınmalıdır.

Siyasî irade bütün yönetim argümanları ile yasama ve yürütme kurumunu etik ve yasalar çerçevesinde toplum yararına ve her kesime esit haklarla işletilmesinin sağlanması gerekir. Jeopolitik stratejik cografyasi nedeni ile dunyada onem arzeden bir cografya olan asyayi avrupya kopruluk eden kulturvyer alti ve ustu zenginlikleri nedeni ile çok güçlü bir orduya sahip olunması gerekirken bilinçli bir şekilde basitleştirilen gücü ve önemi itibari yerle bir edilenbTurk Silahlı Kuvvetleri eski gücü ve itibarına kavuşturulmalı ve seçilmiş bireylerin tahakkümünden kurtarılmalıdır.

Maaşlara yapılan basit ve komik zamma rağmen buna karşılık yapılan elektrik doğalgaz şu vergi gibi keyfi zam uygulamalı hazinenin ve maliyenin gücü ve etkisin yitirmesinin önüne geçilmelidir.

Türkiye farklı etnik kimlik ve kültürel din sosyal yaşamlardan oluşan bir mozaik ülke olma özelliği ile bir önem ve değer kazanırken göçmen ve mülteci adi altında ülkemize farklı şekillerde yurdumuzda bulunanlara sağlanan hak ve imtiyazlardan vazgeçilerek butür uygulama ve haklarin imtiyazların kendi mizaik toplumlardan olusan vatandaşlarımıza da saglanmasi ile toplumsal barış yerleştirilmelidir yurta

Toplumsal kalkınma toplumsal birliktelik ve yaşam ancak ve ancak adil ve sosyal devlet anlayışı ile hizmetin heryere ve herkese eşit uygulama neticesin de Toplumsal huzur ve refah ortamı hazırlanmalıdır.

Küresel iklim krizi şu kaynaklarının korunması ve çevre kirliliği tarım arazilerinin inatla yok edilmemesi üretim tesislerin artırılarak dışa bağımlılığın önünü geçilmesi cari açıklar minimize edilerek ekonomiye katkısı arttırılması yönünde teşvikler için kararlar alarak tum coğrafyalara etkisinin azalması konusunda çalışmalar yapılmalıdır.

Beyin göçü mutlak ve mutlak önlenecek ve ona göre yatırımlar ve istihdam ve teşvikler verilmek sureti bu değerlerin yurdumuzda kalması temin edilmelidi.

Özgur basın, özgür STK lar özgür ve konuşan bireylerin yetişmesini sağlanmalıdır. Bu saydığımız hususlara ilaveten asgari ücretin 4500 tl net olması için tekrar üreten ve kit 'leri canlandırarak finansa edilerek üretim hamlesi ile dışa bağımlılığa son verilmesi ve eşit işe eşit ücret ilkesi hakim olacaktır.

Bu halkın yeni umudu adil ve refah yaşam hakkı savunucusu ve üreten toplum bilimi teknolojiyi ilimi ahlak örf adet ve geleneklerine bağlılık içerinde sevgi saygı hoşgörü ülküsü ile muassir müreffeh adil ve tam bağımsız yaşanabilir ülkenin inşasını gerçekleştirmek Altın Çağı başlatmak üzere Sayın Genel Başkanımız Ali KARNAP öncülüğünde adanmış ve inanmış ehil kadrolarla emin ve kararlı adımlarla vatanperver koca yüreklerle ve hergun birlikteliğin gücüne inanarak saflarımıza katılan teveccüh gösteren halkımızla iktidara geliyoruz

Umutların tükendiği yerde artık Güç Birliği Partisi ve Koca yürekli vatanperver lideri Ali KARNAP var artık. Yeise kapılmaya gerek yok Ali KARNAP öncülüğünde Güç Birliği Partisi iktidarında her soruna kendi öz imkanlarımızla çözüm var.

Biz artık her yerdeyiz. Biz sadece bize değil biz dünyaya da yeteriz.

Bütün milletinizi ve malatyali hemşerilerimizi bir olmaya birlik olmaya Güç Birliği Partisi çatısı altında toplanmaya birlikteliğin gücüne oluşturmaya davet ediyorum.



Haber: malatyagundemozel.com

 

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın Şehit Aileleri Ziyareti

Başkan Geçit, Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantılarına Başladı

Ölmeztoprak’tan Topsöğüt ile Dilek’te inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Sel Felaketinin Yaşandığı İlçe Merkezinde Yol Bakım Ve Onarım Çalışması Gerçekleştirildi

Hanımefendi Hanife Yazıcı Hıdırellez Günü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

Gaziantep'te Katliam Gibi Kazada Ölü Sayısı 9’a Yükseldi

Konyaspor 0 - 0 Fenerbahçe

31 Mart’ta İtiraz Edilen Yerler 2 Haziran'da Seçime Gidiyor

Ülkü Ocaklarından Öğrencilere “Uzem ve Odak2023” Eğitim Kartı Desteği

Yeni Atanan Kaymakamlardan Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

Vali Ersin Yazıcı Karayolu Trafik Haftası Etkinlikleri Programına Katıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi Çarşamba Günü Toplanıyor

Genç Kick Boksçular Tatamide Şov Yaptı

Keskin’den Malatyapark AVM Ortaklarına Sert Tepki,

Malatya Sanayi Sitesi İstişare Toplantısı

KİCK BOKS Hakem Kursu Başarı İle Tamamlandı

“Malatya’nın Trafik Altyapısı Yeniden Düzenlenmeli ve 100 Yıllık Planlanmalı”

“Çağdaş Yaşam Koşullarına Sahip Bir Yeşilyurt İnşa Edeceğiz”

Turistik Tren İkinci Seferinin İlk Durağı Malatya Oldu

AKSAÇLILAR’dan İzmir İl Müftüsüne Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi "Yapı Okulu" Eğitim Projesini Başlattı

Bakan Mehmet Özhaseki’den Malatya’ya Ziyaret

Bakan Özhaseki’den Başkan Er’e “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Esnaf Teşkilatlarından Büyükşehir Belediye Başkanı Er’e Ziyaret

Doğanşehir’in İmar Planı Görüşüldü

Elazığ'ın Sivrice İlçesinde 4,0 Büyüklüğünde Deprem Oldu.

Yükleniyor

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Tahıl Koridoru İçin Türkiye Stratejik Öneme Sahip

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Dicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyor

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Dicle Elektrik ekiplerinin zorlu mesaisi

Adıyaman Üniversitesi’nden sağlıkta yapay zeka adımı

Konyaspor 0 - 0 Fenerbahçe

Genç Kick Boksçular Tatamide Şov Yaptı

KİCK BOKS Hakem Kursu Başarı İle Tamamlandı

62 yaşındaki emekli polis, pars yakın müdafaa sporuyla sağlığına kavuştu

Cihat Arslan: “İnşallah biz Çorum’u yenersek son maça kalmaz ”

Kerem Yavaş: “Kazanmak için geldiğimiz maçı kazandık”

Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 1 - Eyüpspor: 3

Gaziantep ALG Spor, Beylerbeyi’ni 2-1 yendi

Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 0 - Eyüpspor: 0 (Maç devam ediyor)

Siirt Özel İdare Spor küme düştü

Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın Şehit Aileleri Ziyareti

Başkan Geçit, Mahalle Muhtarlarıyla İstişare Toplantılarına Başladı

Ölmeztoprak’tan Topsöğüt ile Dilek’te inceleme

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi.

Battalgazi, Yeni İmar Yoluyla Değer Kazanıyor

Sel Felaketinin Yaşandığı İlçe Merkezinde Yol Bakım Ve Onarım Çalışması Gerçekleştirildi

Hanımefendi Hanife Yazıcı Hıdırellez Günü Münasebetiyle Düzenlenen Etkinliklere Katıldı

Yeni Atanan Kaymakamlardan Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Malatya’da Karayolu Trafik Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor

Başkan Geçit ‘Malatya Sanayi Sitesi’ İstişare Toplantısına Katıldı

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Battalgazi İlçemiz Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

"Türkiye Bugüne Kadar Ne Çektiyse Zübük Siyasetçi Tiplerinden Çekmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Bakan Özhaseki’den Muhalefete Tepki

ASRİAD Battalgazi’de Karakuş’u Destekleyecek

Emekliye Ek Zam Oranı Belli Oldu!

AK Parti’nin “Aday Tanıtım” Toplantısı 18 Ocak’ta

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ve Temaslarda Bulundu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 35 31 1 3 64 96
2.Fenerbahçe 35 28 1 6 58 90
3.Trabzonspor 35 18 13 4 13 58
4.İstanbul Başakşehir 35 16 12 7 10 55
5.Beşiktaş 35 16 13 6 6 54
6.Alanyaspor 35 12 10 13 3 49
7.Kasımpaşa 35 14 14 7 -6 49
8.Rizespor 35 14 14 7 -7 49
9.Sivasspor 35 12 11 12 -9 48
10.Antalyaspor 35 11 12 12 -4 45
11.Adana Demirspor 35 10 11 14 3 44
12.Samsunspor 35 11 15 9 -5 42
13.Kayserispor 35 11 13 11 -9 41
14.Ankaragücü 35 8 12 15 -3 39
15.Fatih Karagümrük 35 9 16 10 -2 37
16.Konyaspor 35 8 14 13 -14 37
17.Gazişehir Gaziantep 35 9 18 8 -15 35
18.Hatayspor 35 7 15 13 -10 34
19.Pendikspor 35 8 18 9 -31 33
20.İstanbulspor 35 4 24 7 -42 16