Tarih: 27.03.2024 00:04

1.Etap Türkiye Şampiyonları Belli Oldu

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye Bilardo Federasyonu’nun, faaliyet programında yer alan Kadınlar,Gençler (U 17,U21 Ve U25 ) 1.Etap Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası bugün sona erdi.

                    

20/26 tarihleri arasında İzmir Atatürk Stadyumu Bilardo Tesislerinde gerçekleştirilen şampiyonaya  kadınlarda  17 sporcu, gençler U17 13 sporcu,U21 de 14 sporcu ve U 25 24 sporcu birbiriyle çekişmeli, nefeslerin tutulduğu  turnuvaya renk kattılar.

 

Turnuvaya birbirinden değerli usta bilardocular heyecan dolu final maçları ile güne damgalarını vurdular.Kadınlarda 1. Etap Türkiye Şampiyonumuz yine  şampiyonluklarına bir yenisini katarak taçlandırdı .

Gülşen Degener . Sırası ile 1.Gülşen Degener,2.Güzin Müjde Karakaşlı,3.Ayça Ören,3.Selma Şahin 1. Etap 3 Bant Türkiye  Bilardo Şampiyonumuz belirlendi.U25 Gençler katagorisinde 1.Seymen Özbaş,2.Burak Haşhaş,3.Alptekin Canözkan,3.Denizcan Akkoca.U21 Gençler katagorisinde1.Seymen Özbaş,2. Burak Haşhaş,3.Alptekin Canözkan,3. Denizcan Akkoca.U17 katagorisinde1.Remzi Akça,2.Kayra Sülün,3.Ant İşen,3.Gökalp Cebecioğlu üstün başarı göstererek hayalini kurdukları hedeflerine ulaşmışlardır.

Başarılı sporculara madalya ve kupalarını İzmir Bilardo İl Temsilcisi Tarık Yavuz , sporcuları tebrik ederek madalya kupalarını takdim etmişlerdir.  Turnuvaya katılan tüm sporcularımızı kutluyor perşembe günü İspanya’da, yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında başarılar dilerim.Bilardo severlerin heyecan yaşayacağı bir başka  turnuvalarda buluşmak üzere.

 

Haber: İzmir Temsilcisi Ferah Uslu                                                                                 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —