Tarih: 09.05.2021 14:32

Adalet Partisi Malatya İl Yönetiminden, Polislere Tatlı İkram Etti.

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, ilçe Başkanları ve Kadın Kolları Başkanları’yla, Kadir Gecesi münasebetiyle kısıtlama günlerinde fedakarca görev yapan uygulama noktalarındaki emniyet mensuplarına tatlı ikramında bulundu.

Türk Polisi'nin her türlü şartta fedakarca ve kahramanca görev yaptığına dikkat çeken İl Başkanı Altındağ “İl ve ilçe başkanlarımız ve kadın kolları başkanımız ile gece gündüz demeden hizmet veren Emniyet Güçlerimizi ziyaret ettik. Her zaman Polisimizin yanındayız. Halkımızın huzuru için gece gündüz demeden görev yapıyorlar. “Diye konuştu.

Adalet Partisi ‘nin düzenliği organizasyona Malatya Battalgazi İlçe Başkanı Hakan Sevim, Battalgazi İlçe Başkan yardımcısı Ahmet Korkut, Battalgazi İlçe Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Tülay Sevim, Battalgazi İlçe Basın Sözcüsü Sümeyye Barman ve Gençlik Kolları Başkanı Mesut Kanmaz katıldılar.

Adalet Partisi olarak her durumda güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirten Başkan Altındağ, ülkenin refahı ve huzuru, halkın can ve mal güvenliği için her türlü sorumluluğu alan polisimize çok şey borçlu olduğumuzu söyledi.  Bütün yönetim ve üyeleriyle her zaman polis ve asker için üzerlerine düşeni yapacaklarının altını çizen Başkan Altındağ yaptığı açıklamada “Bizim can ve mal güvenliğimiz için kendi canlarını hiçe sayarak görev yapan bütün polislerimize minnet borçluyuz. Terörle mücadelede, mafyasıyla, hırsızı, arsızı, çetesi, hapçısı demeden her türlü sorumluluğu alarak görevlerini icra eden polisimiz bu pandemi sürecinde de halkın adeta hizmetçisi yapıldı. Buna rağmen görevlerini yaparken her türlü saldırıyla karşı karşıya geldiler, özellikle bazı kesimlerin hedef tahtası oldular. Onlar birçok şehit verdi, Allah gani gani rahmet etsin, mekanları cennet olsun. Bu mübarek gecede bizler de parti olarak polisimizin her durumda yanlarında olduğumuzu belirtmek ve Kandillerini kutlamak maksadıyla ziyaret ederek tatlımızı ikram ettik.

Şu ana kadar görev başında hayatını kaybeden bütün şehit polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum, mekanları tekrar cennet olsun. Bizler az önce de ifade ettiğim gibi her durumda polisimizin yanındayız “dedi.









Haber: malatyagundemozel.com

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —