Tarih: 10.06.2021 23:12

Adalet Partisinden, Kaymakam Taşkın'ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, Pütürge İlçe Başkanı Nevzat Balı, Battalgazi İlçe Başkanı Hakan Sevim, Pütürge ilçe Kaymakamı Batuhan Taşgın’ı ziyaret etti.

Başkan Altındağ, beraberindeki İlçe Başkanı Nevzat Balı ve Battalgazi İlçe Başkanı Hakan Sevim ilçe partililerle Kaymakam Taşgın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Adalet Parti heyeti, ilçenin sorunları ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.  

Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Altındağ, Çok kısa bir zaman önce Adalet Partisi İlçe Teşkilatımızı kurduk. Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla beraber Pütürge Merkezde Parti binamızın yer tespiti içerisindeydik en yakın zamanda aktif hale getireceğiz. Tabi tüm dünyada olduğu gibi Ülkemiz ve Malatya'mızda Koronavirüs belasından ciddi bir şekilde etkilendi. Pandemi nedeniyle aslında yapmak istediğimiz ziyaretleri Devletimiz aldığı kararlara uyarak ileri günler içerisinde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu korona belası biter bizlerde gerçek anlamda İlçemize, Memleketimize ve Ülkemize daha iyi hizmet etmek için en kısa zamanda ziyaretlerimizi Pütürge'mizin her noktasında gerçekleştiririz dedi.

Başkan Altındağ Adalet Partisi il ve İlçe Teşkilatı olarak ilk ziyaretimizi İlçemizin Pütürge Kaymakamımız Batuhan Taşkın'ı Ziyaret ederek gerçekleştirdik. Bizleri bu zor süreç içerisinde  misafir ettiği için şahsım ve tüm yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum. Sayın Kaymakamımıza Pütürge'deki görevi süresince başarılar diliyorum dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Pütürge Kaymakamı Batuhan Taşgın, Adalat Partisi Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ’a ve İlçe Başkanlarına teşekkür ederek Çalışmalarında başarılar diledi.


Haber: malatyagundemozel.com



 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —