Tarih: 14.10.2018 13:19

Arapgir Standı Renkli Görüntülere sahne oldu

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF)’in organize ettiği Malatya’nın tarihi, kültürel, yöresel ve turistik değerlerinin yer aldığı ve Yenikapıda gerçekleştirilen tanırım günlerinin ikinci günü oldukça renkli geçti. Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyelerin desteğiyle ikincisi düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’ne İstanbul’da yaşayan Malatyalıların yanı sıra birçok sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Kamu kurum ve kuruluşları ile belediyelerin stant açtığı Malatya Tanıtım Günleri’nde Arapgir Belediyesi’nin standı büyük ilgi gördü.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun kimi zaman çiftetelli kimi zaman halaya katılmasıyla coşkulu geçen stantta cümbüş, klarnet ve davul hiç eksik olmadı. Arapgir’in yöresel ürünlerinin sunulduğu standı ziyaret eden vatandaşlar, belediye başkanını halay çekerken görünce kimi zaman halaya katıldı kimi zaman ise o renkli anları görüntülemeyi unutmadı. 

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul’da düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’nin ikincisinin oldukça güzel geçtiğini ifade etti.

Cömertoğlu, Malatya Tanıtım Günleri’nin Malatya’nın kültürünün tanıtılmasında önemli bir rolünün olduğunu kaydederek, herkesi Yenikapı’daki alana davet etti. 

Arapgir Belediyesi olarak tanıtım günlerinde Arapgir İlçesi’nin kültürünü tanıtıp, ürünlerini sunduklarını kaydeden Cömertoğlu, Malatya Tanıtım Günleri’nin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.











Orjinal Habere Git
— HABER SONU —