Tarih: 02.10.2021 13:08

Başkan Altındağ, Hacettepe Kurum Merkez Dershanesi'ni Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ ve yönetim kurulu ziyaretlerine devam ediyor.   

Ziyaret kapsamında Hacettepe Kurum merkez Dershanesini ziyaret ederek istişarelerde bulanan Başkan Altındağ. Geleceğimiz öğrencilerimizin eğitimi önemli olduğunu belirti.

“Öğretmenlerimiz kutsal bir görev icra ediyor” ifadelerini kullan Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ. Hacettepe Kurum Merkez Dershane Kurucu Müdürü Osman Doğan Hocamız çok iyi bir insandır. Allah kendisinde razı olsun hürmet ve saygı duyuyoruz. Ülkemize hizmetleri çok büyüktür. Osman Hocamızın eğitim konusunda çok güzel bir eğitimci öğretici ayrıca güler yüzlü çevresinde taktir ile karşılanan değerli bir hocamızdır. Dershanelere bakıldığı zaman bugüne kadar eğitim adına ne vermiş ne vermemiş buna bir bakılması gerekiyor. Bugüne kadar ülkemizde doktor olmuş avukat olmuş öğretmen olmuş birçok insanlar ver buda dershanelerin yetiştirdiği insanlardır. Bu dershanelerin halkımızın ahlak ve kültürüne sahip çıkıyor demektir dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren   Hacettepe Kurum Merkez Dershane Kurucu Müdürü Osman Doğan, 'Bizi ziyaret eden Adalet Partisi İl Başkanı İbrahim Altındağ ve yönetimine bizlere göstermiş oldukları nezaket ziyaretinden dolayı şahsım ve hocalarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Şeklinde konuştu.

“Doğan, Bu Dershaneler Bizim Değil Milletin Malıdır”

Müdür Doğan: 'Biz dershane olarak öğrencilerimize sadece üniversite kazandırmıyoruz, bizim üzerimizde geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın ahlaki eğitimleri için büyük bir vebal vardır. Dershane olarak biz Rant peşinde değiliz bizi ve öğretmenlerimiz kaydetmiş olduğumuz öğrencilerimiz orta direk dediğimiz dar gelirli insanların çocuklarıdır. Mevzuat gereği dershanelerin yüzde 3’lük bir kaydın ücretsiz yapılması gerektiğinden bahseden Doğan, 'Ücretsiz kaydımızı yüzde 10 civarına kadar artırabiliyoruz. Biz kayıtları yaparken şehit çocuğunu gazi çocuğunu dikkate olarak kaydı yapıyor ve öğrencileri mağdur etmiyoruz. Kaydı yapılan öğrencilerin arasında meslek liselerinden fen liselerine kadar her okuldan öğrenci olduğunu söyleyen Doğan, en lisesindeki öğrencilerin yüzde 99’unun dershaneye gittiğini kaydetti ifadelerini kullandı.
Ziyarette Dershanelerin genel durumu hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



Haber: malatyagundemozel.com











 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —