Tarih: 02.05.2021 00:22

Başkan Altındağ, Sağlık Çalışanlarına Şiddeti Kınadı

Facebook Twitter Linked-in

Adalet Partisi (AP) Malatya İl Başkanı İbrahim Altındağ, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları tarafından sağlık çalışanlarına yönelik yapılan saldırıyı kınadı.

Perşembe günü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hasta yakınları tarafından, doktor ve sağlık görevlilerine yapılan saldırıyı öğrenmenin üzüntüsü ve endişesi içerisindeyiz. 
Zor günlerden geçtiğimiz Covid-19 ile mücadele sürecinde bizlerden hiçbir fedakârlığı esirgemeyen kıymetli doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza yapılan şiddeti en ağır şekilde 'Kınıyoruz'. Son dönemlerde, sağlık çalışanlarımıza yönelik bu denli şiddetler o kadar artmıştır ki, artık ülkemizin kanayan yarası olmuştur. Sağduyulu bir süreç yürütülmesi adına gerekenlerin yapılmasını, gerek sağlık bakanlığından, gerekse üniversitelerden talep ediyoruz. 

Başkan Altındağ: yoğun bakımda tedavi gören hastalarının hayatını kaybetmesi nedeniyle hasta yakınları tarafından doktor ve sağlıkçılara şiddet uygulanmasına ilişkin yapmış olduğunu açıklamada, “Bir belediye meclis üyesi, aynı zamanda Turgut Özal Üniversitesi hastanesi olarak da hizmet veren Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ki sağlık çalışanlarına bir saldırı da bulundu. Bu zor şartlarda hizmet veren sağlık çalışanlarına yapılan bu saldırıyı kabul etmek mümkün değil” ifadelerine kullandı.

Bülten: malatyagundemozel.com
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —