Tarih: 21.05.2018 21:45

Başkan Çınar, Basın Mensuplarını İftarda Bir Araya Geldi

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilyurt İlçe Belediyesi, Malatya’daki yerel ve ulusal basına iftar programı düzenledi. Beylerderesi Sosyal Dinlenme Tesislerinde yapılan ve Yerel televizyon kanallarının canlı yayına bağlandığı iftar programına Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yanı sıra ilçe Belediye başkan yardımcıları, Basın İlan Kurumu İl Müdürü Nihat Abacı, Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak, yerel ve ulusal basından gazeteciler katıldı. “Gönlümüz Bir Soframız Bir” adlı programda yerel televizyonların verdiği canlı yayın da konuşan Başkan Çınar, Rahmet ve Bereket ayı Ramazanın tüm İslam âlemine hayırlı olmasını diledi. Çınar, Basın mensuplarının önemli görev üstlendiğinin altını çizerek, “Biziler Yeşilyurt Belediyesi olarak sahalarda, meydanlarda koşturuyoruz. Biz koşarken, basın mensuplarımızda bizlerle birlikte koşuyor. Yaptıkları görev, çok kutsal bir görev! Basın mensuplarımızın bu anlamadaki çalışmaları takdire şayan. Gerçekten özveri ile çalışmaktalar” diye konuştu.

“BASININ GÖREVİ, ÇOK KUTSAL BİR GÖREV!”

“Gönlümüz Bir Soframız Bir” iftar programını düzenleyen Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yerel televizyonların verdiği canlı yayınında basın mensuplarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek şunları dile getirdi, “Biz Yeşilyurt Belediyesi olarak, Ramazanı dolu dolu geçirmek ve birlik, beraberliği arttırabilmek amacı ile çok güzel programlar hazırladık. İlk İftarımızı, Devlet Hastanemizin bahçesinde sürekli Ramazan boyunca devam ettirecek şekilde açtık. Bu bizim 4 yıldır gerçekleştirdiğimiz bir uygulama. İlk iftar programımızdan sonra, basın mensupları ve temsilcileri ile bugün burada bir araya geldik. Bizi kırmayıp davetimize katıldıkları için katılım sağlayan, basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum.  Biziler Yeşilyurt Belediyesi olarak sahalarda, meydanlarda koşturuyoruz. Biz koşarken, basın mensuplarımızda bizlerle birlikte koşuyor. Yaptıkları görev, çok kutsal bir görev! Basın mensuplarımızın bu anlamadaki çalışmaları takdire şayan. Gerçekten özveri ile çalışmaktalar. Bizlere yol veren, yol gösteren, eleştiri ve tavsiyelerinde her zaman yanımızda olan, basın emekçilerine teşekkür ediyorum.”

“6 TANE SOSYAL TESİSİMİZİ FAALİYETE GEÇİRDİK”

Belediye’nin yapmış olduğu çalışmalara değinen Başkan Çınar, “Bizim, Beylerderesi tesisleri olarak isimlendirdiğimiz ve şuan içerisinde orman bölge müdürlüğü, Devlet su işleri bölge müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi ve bizim Belediyemiz tarafından yaklaşık 1milyon 350 bin metre karelik bir alanda çok ciddi bir çalışma yapılmakta. İnşallah 8-9. Aydan itibaren içerisinde bulunduğumuz vadide su tutulmaya başlanacak. Burası Malatya’nın en güzel yerlerinden bir tanesi olacak. Ekiplerimiz gece, gündüz demeden çalışıyor ve buralara emek veriyorlar. Ayrıca Gedik Mahallesinde bulunan, Gedik sosyal tesislerini de faaliyete geçirdik. Yaklaşık 50 dönümlük bir alanda halkımızın ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında bir nebze olsun katkı sunacağına inanmaktayız. Yeşilyurt belediyesi olarak, geldiğimiz günden bu güne 6 tane sosyal tesisimizi faaliyete geçirdik. Bunlar içerisinde en büyüğü olan tesis, Beylerderesi’nde bulunan bu tesisimiz. Düğün, nişan ve özel günlerde hizmet verebilme noktasında” ifadesini kullandı.





Orjinal Habere Git
— HABER SONU —