• BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22

Başkan Çınar, Çalışanlarına İftar Verdi

Yeşilyurt Belediyesi personelleriyle geleneksel iftar programında bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt Belediyesi olarak çok büyük bir aileyiz, bu ailenin bir ferdi olmanın gururunu her zaman yaşadım. Hizmet

MALATYA 24.05.2018 16:23:48 757 0
Başkan Çınar, Çalışanlarına İftar Verdi
Başkan Çınar Personeller Ve Aileleriyle Yakından İlgilendi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın ev sahipliğinde Beylerderesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Birim Müdürleri, Yeşil Yurt İnşaat, İŞGEM ve Yeşilyurt Kent Konseyi idarecileri, personeller ve aileleri katıldı.

Samimi ve sıcak bir aile ortamının hâkim olduğu iftar yemeğine katılan misafirleriyle tek tek tokalaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, personellerle sohbet ederken özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

“Birliktelik ve Dayanışma Ruhu Bizim En Büyük Gücümüzdür”

Yoğun ilgi altında gerçekleşen geleneksel iftar programındaki birliktelik ve dayanışma ruhunun Yeşilyurt Belediyesinin en büyük gücü olduğunu ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi, kendi içinde dayanışma ruhunu üste seviyeye çıkartmış, sevgi ve saygının hâkim olduğu, dayanışma ve yardımlaşma olgusunun her zaman canlı kaldığı büyük bir ailedir. Bugün ki iftar yemeğindeki atmosfer ve katılımın yüksek olması beni açıkçası duygulandırdı. Yeşilyurt’u öncelikle bölgede ardından Türkiye’de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaştırmak adına hayata geçirdiğimiz bütün yatırımlar, projeler ve hizmetlerin altında imzası bulunan personellerimizin özverili çalışması, gayreti ve hizmet aşkını takdirle karşılıyorum. Yeşilyurt’un sorunlarını sırtlayan değerli yol arkadaşlarımla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Kendi içimizde sarsılamayacak, bozulamayacak tek gücümüz; birlik ve beraberliğimizdir. Birliktelik ruhunu kaybetmeyen personellerimizin bu anlayışı ve yaklaşımları sahadaki çalışmalara olumlu bir şekilde yansımaktadır. Dayanışma içerisinde iş üretme ve hizmette verimliği artırma çabası hizmetlerimizin farkını ortaya koyuyor. Tüm personellerimizin ve kıymetli aile mensuplarının mübarek Ramazan Aylarını tebrik ediyorum, Cenab-ı Allah oruçlarımızı dergâhı izzetinde kabul buyursun, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

“Çalışmalarımızla Mutlu Şehir İnsanları Ortaya Çıkardık”

Yeşilyurt Belediyesinde görev yapan her personelin kendileri için çok değerli ve kıymetli olduğunu dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Dört yıl içerisinde hayata geçen devasa yatırımlar, alt ve üst yapı hizmetleri, sosyal, kültürel, eğitim, spor, çevre ve sosyal projelerle büyük bir değişime uğrayan Yeşilyurt İlçesindeki sorunları omuzlarında taşıyan, büyük bir fedakârlık gösterip mesai mefhumu tanımadan görevini aşk ve sevdayla yapan personellerimizle birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Bize yol arkadaşlığı yapan Başkan Yardımcılarımıza, Birim Müdürlerimize ve personellerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler işimizi aşkla ve sevgiyle yaptığımız için

yorulmuyoruz, gelecek nesillere modern ve yaşam standardı yüksek bir Yeşilyurt emanet etme noktasında dört yıl içerisinde çok büyük mesafeler aldık, sayısız başarıların altına hep birlikte imza attık. Yeşilyurt’u bir noktadan alıp bambaşka bir noktaya taşımanın gururunu yaşıyoruz. 2014 yılında Hacı Uğur Polat Başkanımızla birlikte başlattığımız millete hizmet sevdasından geri durmayarak 7/24 esasıyla çalışarak sizlerin büyük gayretiyle kıymetli hemşerilerimize kalıcı hizmetler götürmenin şerefini yaşıyoruz. Bütçemizi 40 milyondan 200 milyona çıkardık, ulaşım ağımızı güçlendirdik, yollarımızın kalitesini artırdık, cadde ve sokakların prestij seviyelerini yükselttik, 100’e yakın yeni sosyal yaşam alanını hizmete sunduk. Hizmete sunduğumuz Yeşilyurt Kent Konseyi, Medeniyet ve Sanat Araştırmaları Merkezi, Semt Konakları, Sosyal Tesisler, Yeşilkonaklar, Gençlik Merkezleri, Kadın Yaşam ve Spor Merkezi, Muhtar Evleri, Çocuk Trafik Eğitim Parkı ve Bilgi Evimiz başta olmak üzere insan odaklı hizmetlerimizle ilçemizin bütün alanlarda kalkınması, gelişmesi ve büyümesi adına çaba sarf ettik. İnşaatı devam eden Beylerderesi Şehir Parkı, Ambalaj Atığı ve Toplama Tesisleri, Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarı ve Deprem Eğitim Merkezi gibi Yeşilyurt’un marka değerine katkı sunacak diğer büyük yatırımlarımızı hayata geçirmek içinde büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Atıl durumdaki Gedik tepesini Namazgâh alanı, Sosyal Tesisler ve inşaatı devam eden Kültür Evimizle cazibe merkezine dönüştürüyoruz. Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerle mutlu insanların yaşadığı bir ilçe hüviyetine ulaştık, ‘Yeşilyurtluyum Mutluyum’ sloganını sonuna kadar hak ettik. 311 bin 764’lük nüfusuyla Malatya’nın en büyük ilçesi olan Yeşilyurt’un gelişim ve değişim sürecinde büyük bir özveriyle işine dört elle sarılan, mesai mefhumu tanımadan vatan ve memleket sevdasıyla ilçe halkına hizmet eden personellerimizle ne kadar gurur duysam azdır. Sizin bu güne kadar bir marka değer oluşturmada ki rolünüz ne kadar büyükse, bundan sonrası içinde göstereceğiniz gayretler aynı önemi taşımaktadır. Ülkeleri, kentleri ve ilçelerin değişime uğramasında seçilmiş veya atanmış insanların bakış açısı ve vizyonu önemlidir ancak burada birlikte yola çıktığınız insanların vefası, gayreti ve çabası çok büyük önem taşımaktadır. Yeşilyurt Belediyesindeki her personelimizin vefası ve gayretiyle milletimize hizmet etmeye aynı kararlılık ve azimle devam edeceğiz” diye konuştu.

“Cumhurbaşkanımızı Kentimize ve İlçemize Yakışır Şekilde Misafir Edeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 31 Mayıs 2018 Perşembe günü düzenlenecek mitinge bütün personelleri ve ailelerini davet eden Başkan Çınar, “ 24 Haziran’da ülkemiz çok kritik bir seçime gidiyor, yeni bir hükümet sistemi kurulacaktır. Yeşilyurt Belediyesi olarak bu sistemin başarıya ulaşması için ilçemizdeki hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi Ankara’da daha güçlü yapmak için canla başla çalışacağız. Sizlerden ricam; yaptığımız hizmetleri çevremizle paylaşım ve anlatalım. Seçim kampanyası kapsamında 31 Mayıs’ta Malatya’ya teşrif edecek olan Cumhurbaşkanımız AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya ve Yeşilyurt’a yakışır ölçülerde karşılamak içinde bizlerde elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.





 

Elazığ'ın Sivrice İlçesinde 4,0 Büyüklüğünde Deprem Oldu.

Malatya’da Uyuşturucu Ticareti Yapanlara Operasyon ; 12 Tutuklama

Malatya’da 200 Gram Pide 10 TL Oldu

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısını Yaptı

Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar Şehit Oldu!

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Başkan Sadıkoğlu: “Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda”

Sel suları mahallede paniğe neden oldu

Pençe-Kilit Bölgesinde Bir Asker Şehit Oldu!

Aksaçlılar’dan İyi Parti Ziyareti...

Kudüs’te öldürülen Şanlıurfalı imam için gıyabi cenaze namazı kılındı

Diyarbakır’da kaybolan çocuk 6 saat sonra bulundu

Sağanak yağış parkın istinat duvarının çökmesine neden oldu

Motosiklet ile otomobilin çarpışma anı kameralara yansıdı

Kontrolden çıkan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi

Şanlıurfa’dan çalınan motosiklet Çelikhan’da bulundu

Şahinbey Belediyesi 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Haliliye’de kadınlar sertifika alıp iş hayatına atılıyor

Adıyaman’da şiddetli yağmurda sokaklar göle döndü

Havalandırma boşluğunda doğum yapan anne kedi ve 3 yavrusu kurtarıldı

Kuşların şarkısında renkler temalı resim sergisi

Milletvekili Ölmeztoprak, “Şehrimizi hep birlikte ayağa kaldıracağız”

Malatya’da 1 Mayıs kutlandı

Göğüs hastalıkları uzmanı Mardin’deki toz taşınımına karşı uyardı

Zor şartlarda çalışan çiftçiler, 1 Mayıs’ta tarlalarını boş bırakmadı

DAİMFED Malatya Şube Başkanlığına Kadircan Esen getirildi

Yılmaz, işçinin bayram coşkusuna ortak oldu

KALDER’den GSO’ya Yeşil Dönüşüm Ödülü

Yükleniyor

SONDAKİAK: Karabağ’da Yakıt Deposunda Patlama: Ölü Ve Yaralılar Var

Somali’de Bomba Yüklü Kamyon Patladı: 13 Ölü, 40 Yaralı

Fransa'daki Gösterilerin 4. Gecesinde Gözaltı Sayısı Bin 311'e Yükseldi

Biden: 'Ukrayna'nın NATO'ya Katılım Süreci Kolay Olmayacak'

F-18 Savaş Uçağı Otoyola Düştü

Kazanan Kim Olursa Olsun Onunla Çalışmayı Dört Gözle Bekliyor

Rusya: 'Ukrayna, İHA'larla Kremlin'i Hedef Aldı'

Baraj Çöktü: 7 Ölü

İklim Değişikliği Eylem Planı Oluşturulması İçin Çalışmalara Başladı

Tahıl Koridoru İçin Türkiye Stratejik Öneme Sahip

SANKO Okulları bölge elemelerinde iki birincilik kazandı

TÜİK’in çocuk portalı Malatya’da öğrencilerine tanıtıldı

Diyarbakır’da teknoloji semineri düzenlendi

Dicle’de öğrenciler projelerini sergiledi

Güneydoğu’da çiftçilerin elektrik borcu 27 milyara ulaştı

Öğrenciler hazırladıkları Projeler İle bölge finallerine yükseldi

Dicle Elektrik seçim hazırlıklarını tamamladı, koordinasyon merkezi açılıyor

Mardin’de silah tasarımı ve üretimi yapan lise öğrencisinin hedefi tank ve top yapmak

Dicle Elektrik ekiplerinin zorlu mesaisi

Adıyaman Üniversitesi’nden sağlıkta yapay zeka adımı

62 yaşındaki emekli polis, pars yakın müdafaa sporuyla sağlığına kavuştu

Cihat Arslan: “İnşallah biz Çorum’u yenersek son maça kalmaz ”

Kerem Yavaş: “Kazanmak için geldiğimiz maçı kazandık”

Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 1 - Eyüpspor: 3

Gaziantep ALG Spor, Beylerbeyi’ni 2-1 yendi

Trendyol 1. Lig: Şanlıurfaspor: 0 - Eyüpspor: 0 (Maç devam ediyor)

Siirt Özel İdare Spor küme düştü

Diyarbakır’da Fenerbahçeli taraftar, Icardi’nin ’Sınır dışı’ edilmesi için polise şikayette bulundu

Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı

Batman Petrolspor bir yıl aradan sonra TFF 2. Lig’e yükseldi

Malatya’da 200 Gram Pide 10 TL Oldu

Battalgazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Toplantısını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısını Yaptı

Trafik Kurallarına Uyulması Noktasında Bilinçli Bireyler Yetiştirmeliyiz

Başkan Er: Malatya’mızı Eski Günlerinden Daha Güzel Günlere Getireceğiz

Başkan Sadıkoğlu: “Esnafımız 21 Metrekareye Terk Edilmiş Durumda”

Başkan Er’den: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı

Başkan Yalçın’dan: ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ Mesajı

Başkan Taşkın’dan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Geçit’ten 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Mesajı

Siverek'te Karar Açıklandı ! Belediye Başkanı Belli Oldu!

AK Partili Taşkın: “Her Kesimle İstişare İçinde Olacağız”

Battalgazi İlçemiz Hizmet Etmek İçin Yola Çıktık

"Türkiye Bugüne Kadar Ne Çektiyse Zübük Siyasetçi Tiplerinden Çekmiştir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylarını Açıkladı

Bakan Özhaseki’den Muhalefete Tepki

ASRİAD Battalgazi’de Karakuş’u Destekleyecek

Emekliye Ek Zam Oranı Belli Oldu!

AK Parti’nin “Aday Tanıtım” Toplantısı 18 Ocak’ta

Bakan Yerlikaya, Kahramanmaraş’ta Ziyaret Ve Temaslarda Bulundu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16