Tarih: 08.05.2021 16:38

Başkan Samanlı’dan Kadir Gecesi Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Kadir Gecesi mesajında “Bu mübarek gecede Malatya’mızın, cennet vatanımızın, Türk ve İslam Âlemi’nin huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için dualar etmeye talibiz' dedi.

Bu Gece, Bin Aydan Daha Hayırlıdır

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, mesajında şunları söyledi: 'Mübarek Ramazan Ayı’nın 26. gününe tekabül eden Kadir Gecesi’ne girmiş bulunmaktayız.

Bu gece tüm İslam Âlemi için oldukça değerli bir gecedir. İslamiyet’in Yüce Kitabı Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bu gece, bizleri refaha götüren ve feraha ulaştıran mukaddesatı yüksek gecelerimizden biridir.

Allah (c.c.) Kadir Suresi’nde 'Şüphesiz, biz onu (Kur'an'ı) Kadir gecesinde indirdik. Kadir gecesinin ne olduğunu sen ne bileceksin! Kadir gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Melekler ve Ruh (Cebrail) o gecede, Rablerinin izniyle her türlü iş için iner de iner. O gece, tan yerinin ağarmasına kadar bir esenliktir' buyurarak Kur’an-ı Kerim’in bizleri bu gecede şereflendirdiğini ve bu gecenin Kur’an’ın nuruyla bin aydan daha hayırlı olduğunu söylemektedir.

Birlik Ve Beraberlik İçin Dualar Etmeye Talibiz

Bu mübarek gecede elbette başta Malatya’mızın olmak üzere cennet vatanımız Türkiye'nin, esir Türk yurtlarının huzuru, güvenliği, birlik ve beraberliği için dualar etmeye talibiz. Yüce Yaradan’dan kötülüklerin odağından uzak; adaletin, doğruluğun ve hakkaniyetin hüküm sürdüğü yarınlar diliyorum. Sadece güzel olaylarla anılan bir Malatya ve Türkiye diliyorum. Kötülüğün derdest edildiği ve iyiliğin ayukka çıktığı bir Malatya diliyorum.

Gecenin Feyzini Dolu Dolu Yaşamalıyız

Bu mübarek gecenin feyzini, müminler olarak dolu dolu yaşamalı ve bin aydan daha hayırlı olan bu geceyi ibadetlerle geçirmeliyiz. Hemşehrilerimden tek dileğim dualarında bizleri de anmalarıdır. Başta Malatyalı hemşehrilerim olmak üzere, Tüm Türk ve İslam Âlemi’nin Kadir Gecesi mübarek olsun.'

Bülten: malatyagundemozel.com
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —