Tarih: 07.05.2021 23:44

Başkan Yalçın’dan, İhsan Koca’ya Sert Tepki

Facebook Twitter Linked-in

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın; AKP Malatya il Başkanı İhsan Koca Sert dille eleştirdi.

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın; İhsan Koca Neden ait olduğunuz AKP partisi ilçe Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaçakçılığıyla ilgili bir açıklama yapmadınız ’da. Şimdi çıkmış CHP 'yi eleştiriyor kanundan, nizamdan, edepten, ahlaktan adaletten ahkâm kesiyorsunuz.

Haydi, Malatya’nın Gözü Aydın!
 
Ey Malatya'mızın Kadr-i Şinas Halkı!


AKP İl Başkanı İhsan Koca’da geldiğine göre; Gurbette kimsemiz kalmadı.
Sahalara Hoş geldin Sayın Koca. Haklı olunan bir konuda savcıları göreve çağırman güzel ve size yakışan bir hareket.

Yalnız bu Savcılar GRİ Pasaport olayı ile İnsan tacirliği yapan Yeşilyurt Belediyesi için göreve davet edilip çağırılamıyor mu? Söz konusu başka bir parti mevzusu olduğunda kendinizi gösteriyorsunuz mevzu kendi partiniz olduğunda esaminiz bile okunmuyor. Elbette ki İlimiz Kale CHP İlçe Başkanı için Sayın Savcılarımız gereğini yapacaklar.

Bunda hiç şüphemiz yok. Ama keşke birde Sizin partiye mensup Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar ve Yardımcısı Sayın Şahin Özer Hatta olaya Adı karışan her kim veya kimler ise, onlar içinde göreve çağırdığınız gibi göreve koşan savcılarımızı görebilseydik.

Keşke Malatya ve Yeşilyurt Halkı Adil Gerçekleri Haykıran Delikanlı bir AKP İl Başkanı görseydi.
 İnsan Ticareti Olayın ‘da Sayın Çınar'ın ve Sayın Özer'in diğer adları karışanların Avukatlığını üstlenen Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’yı acaba siz mi görevlendirdiniz Sayın Koca? CHP için gayretinizi adil olmak adına kendi partinizde de göstermeni sizden beklerdik.

Başkan Koca!  Dürüst davranmanız gerektiğini gerçekleri bangır bangır haykırmanız gereken kontenjanınızı CHP' yemi ayırdınız?

Bakın defalarca yazdım çizdim. Malatya için, bu saygı değer halk için, kim ya da kimler veya A'dan Z'ye hangi siyasi parti olursa olsun gereğinin yapılmasından yanayız.
Sizde dürüst olun, din - dil mezhep, Irk, etnik, kimlik ve hiç bir siyasi parti ayrımı yapmaksızın ilimiz için gerçekleri konuşun…

Biz adaletin tecelli etmesinden yanayız. 'Adalet Mülkün Temelidir”. Adalet hepimize lazım olacak Sayın Koca!
Üzüldüğüm bunları en İyi bilmesi gereken, Avukat kimliğiniz olan Sizsiniz.
 Şimdi çıkmış CHP 'yi eleştiriyor kanundan, nizamdan, edepten, ahlaktan ahkâm kesiyorsunuz.
Aynı duyarlılığınızı insan ticaretine adı karışanlar için başta Yeşilyurt Belediye Başkanı olmak üzere Yardımcıları için gösterin lütfen. Sizin yanınızda değil, gelin hep beraber Adaletin yanında olalım.

Elbette ki CHP bu konuyla ilgili gerekli yaptırımları yapacağından eminim. İnsan Kaçakçılığıyla ilgili neredeyse bir yıl oldu Sizin Parti Mensubu olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Şahin Özer İçin acaba sizler AKP olarak ne gibi nasıl bir yaptırım yaptığınızı bu olaylar geliştiğinde sesinizin hiç çıkmama Nedeni ne?
 Bu Halk ve Kamuoyu da bunu çok merak ediyor
Sayın İhsan Koca...!!!

Bülten: malatyagundemozel.com
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —