Tarih: 09.04.2024 11:02

Başkan Ahmet Yalçın’dan; Polis Haftası Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

 

Genç Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın.Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Yalçın mesajında; “Vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması noktasında, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra kamu düzenini sağlayarak huzurun ve barış ortamının teminatı olan, gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın 179. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum.

 

Başkan Yalçın sözlerine şöyle devam etti: Yıllarca Üniformasını Gurur Ve Onurla Giyindiğim Şerefli Emniyet Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıl Dönumünü Yürekten Kutluyorum..!  ATATÜRK ’ün Aydınlattığı Çağdaş Ve Modern Bir Türkiye İçin, Birlik, Beraberlik, Sevgi, Saygı Ve Kardeşlik Yolundan Ayrılmadan Din, Irk, Mezhep, Etnik Kimlik Ayrımı Yapmadan, Hiç Kimseyi Ötekileştirmeden, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, ATATÜRK İlke ve İnkılâplarına Bağlı, İnsan Hakları Ve Hukukun Üstünlüğüne Yürekten İnanarak Vatan Uğruna Şehit Olan, Eceliyle Yaşamını Yitiren Meslektaşlarımı Minnetle Yâd Eder, Bu Ekonomik Kriz ile Mücadele ederek Yaşamını idame ettirmeye çalışan Emekli Meslektaşlarımızın ve Halen Görevde Olan Meslektaşlarımın 10 Nisan Polis Gününü Yürekten Kutlar Sevgi Saygı Ve Şükranlarımı Sunarım. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —