-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% 0,18
-
EURO
51,18% 0,78
-
GRAM ALTIN
6571,65% -4,04
-
Ç. ALTIN
11186,94% -2,43
Başkan Er, 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuar Alanında İncelemelerde Bulundu
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı, 21-25 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. Fuar Malatya, İstanbul, Ankara, Tokat, Elazığ ve çevre illerden katılan üretici ve bayii firmalara ürünlerini sergileme ve doğrudan satış yapma imkânı sunuyor. 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarı'nda, toplamda 3.054 metrekarelik alanda, 25 üretici ve 22 bayii olmak üzere 47 firma yer alıyor.
“Malatyalı Hemşehrilerimi Fuarımıza Davet Ediyorum”
Mişmiş Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirecek olan fuarın hazırlıklarını yerinde inceleyen Başkan Er, çalışmaların tamamlandığını belirterek, Malatyalıları fuara davet etti.

Fuar alanında yaptığı incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Er, “Orduzu Mişmiş Park alanında Fuar Merkezimizde, 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarımız var ve 21 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te de açılışını yapacağız. Bütün Malatyalı hemşehrilerimi fuarımıza davet ediyorum. Bu yıl, 7 yıldır yapılmayan Yapı Dekorasyon Fuarımızın 7’ncisini düzenleyeceğiz Pandemi, deprem derken fuara ara verilmiş. Bizlerde Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak hem yaşanan pandemi hem de depremlerin etkisinden çıkmak ve normalleşmek adına birtakım etkinlikler düzenliyoruz. Bildiğiniz üzere geçen sene Kitap Fuarı, Kayısı Festivalimizi yapmıştık. Bu yılda Yapı Dekorasyon Fuarımızı düzenliyoruz. Bu amaç doğrultusunda gerekli hazırlıklarımız tamamlandı ve 7. Malatya Yapı Dekorasyon Fuarımıza tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Başkan Yalçın’dan Ramazan Bayramı Mesajı
Sağlam’dan Ramazan Bayramı Mesajı: “Güçlü Aile, Güçlü Malatya”
Vali Yavuz: Bayram Süresince 2 Bin 911 Personel Görev Yapacak
Turgut Özal Gençlik Merkezi'nin Temeli Atma Töreni Gerçekleştirildi
Malatya'da Uyuşturucu Ve Silah Operasyonu: 3 Tutuklama
Ağbaba’dan Ramazan Bayramı Mesajı:
Şükrü Gökçe’den Ramazan Bayramı Mesajı
Zafer Partisi’nden Çanakkale Vurgusu: Birlik ve Bağımsızlık Mesajı
Başkan ŞENGÖNÜL: Bayram; Birliktir, Dirliktir, Ülküdür
Vatan Uğruna Gidenlere Gözyaşı ve Dua
Mardin’de İki Grup Arasında Silahlı Kavga: 1’i Ağır 4 Yaralı
Artvin'de Bayram Öncesi Gıda Ve Fiyat Denetimleri Sıkılaştırıldı
Mardin’de Trafik Kazası: Motosiklet Sürücüsü Ağır Yaralandı
Bozcaada Hattında Bazı Araçların Geçişine Kısıtlama
Kayısıda Çiçeklenme Başladı: Üreticilere Monilya Uyarısı
Malatya’da Ticari Taksi Ücret Tarifesi Güncellendi
“Çanakkale Ruhu ile Malatya’yı Yeniden Ayağa Kaldırmak Mümkün”
Bakan Gürlek’ten Özgür Özel’e Tepki: İddialar Algı Operasyonu
Başkan Güran'dan, 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitlerini Anma Günü Mesajı
Elazığ'da Yük Treninde Motor Yangını Paniği
Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 22 Şüpheli Yakalandı
“Çanakkale Zaferi, İman, Cesaret Ve Fedakârlıkla Yazılmış Kahramanlık Destanıdır”
Battalgazi’de El Emeği Tatlılar Bayrama Hazırlanıyor
“86 Bin Dönüm Arazi Var Ama Su Yok”: Karademir’den Arapgir İçin Kritik Çağrı
Başkan Kılıç: Çanakkale Zaferi Boyun Eğmeyen Milletin Haykırışıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kadir Gecesi Mesajı
Kadir Gecesi'nde Malatya'da Camiler Doldu Taştı
Kuşadası Belediye Başkanı Rüşvet Soruşturması Kapsamında Tutuklandı
Bayramda Trenlerde 8 Bin 898 Kişilik Ek Kapasite Sağlanacak
Batman'da Bahis Operasyonu: 5 Şüpheli Tutuklandı
Yükleniyor






