-
BIST 100
16392,93%1,23
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,04% 0,03
-
GRAM ALTIN
7350,74% 0,20
-
Ç. ALTIN
11804,41% -0,19
Başkan Kılıç’ın Regaip Kandili Mesajı
Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, tüm inananların sevgi bağlarını güçlendirmeleri gerektiğini söyledi.
Regaip Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, tüm inananların sevgi bağlarını güçlendirmeleri gerektiğini söyledi.
Dünyada müslümanların çektiği eziyet ve sıkıntıların her geçen gün arttığını, Gazze, Arakan, Doğu Türkistan gibi bir çok yerde çoluk çocuk,genç,yaşlı,kadın demeden her gün yüzlerce Müslümanın öldürüldüğünü ifade eden Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç,mübarek üç aylarda bile kutsal gün ve gece dinlemeden kıyımlarına devam eden zalimlere karşı tüm Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerektiğini söyledi.
Rahmet, bereket ve mağfiret günleri olan Üç Ayların müjdecisi, Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluk ve huzurunu yaşadığımız bu gecede ellerimizi kaldırarak Yüce Allah’tan nefsimiz için af ve mağfiret dileyip,tüm inananların kurtuluşa erişmeleri için yakarışmalarımıza devam etmeliyiz diyen Başkan Kılıç :” İslam’da mukaddes değeri haiz gün ve gecelerden biri olan Regaib Kandili,mağfiret ve af dileklerimizin kabul edilmesi için bizlere bahşedilen müstesna bir gecedir. Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in; “Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez. Regaib Gecesi, Şaban’ın 15. gecesi, Cuma, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gecesi.” Hadis-i şerifinde hassasiyetle buyurduğu Regaib Gecesi’ni, kırgınlık, kin, bencillik ve dünyevi diğer hırslarımızdan arınmak için dua ve ibadetle geçirmek bu gecenin manasına uygun olacaktır.
Regaib Gecesi vesilesiyle; elimizi ve gönlümüzü herkese açmalı, birlik, beraberlik ve kardeşlik hisleriyle aramızdaki sevgi bağlarını daha da güçlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Muhterem Malatya Halkımızın, Aziz Milleti'mizin ve bütün İslam Âlemi'nin Regaib Gecesi'ni tebrik ediyor, bu kutlu gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Başkan Kılıç ; İstiklal Marşı Sarsılmaz İnancımızın Simgesidir.
İzmir’de Çöpe Atılan APP Plakalar Dikkat Çekti
Malatya'da Çatı Yangını
Malatya Meslek Lisesinin Yeniden İnşası İçin İmzalar Atıldı
Bitlis’te Yolcu Otobüsünde 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi
Destici Malatya’da Konuştu: Göç Eden Nüfus Geri Kazandırılmalı
İstanbul'da 2 Katlı İş Yerinde Çıkan Yangın Söndürüldü
Türkiye Genç Seçmen Endeksi Hayata Geçiyor
Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Başkan Taşkın’a Ziyaret
O Vali Yardımcısı Görevden Uzaklaştırıldı
Türkiye Nükleer Enerji Vizyonunu Paris’te Anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski İle Görüştü
Eskişehir’de Oto Hırsızlığı Operasyonu: 11 Gözaltı
İngiliz Savaş Gemisi Doğu Akdeniz'e Doğru Yola Çıktı
Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi İle Görüştü
Mardin’de Sopalı Kavga Kamerada: 1 Yaralı
'Kutsal Emanetler Ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da İlk Defa Açıldı
Malatya'da Görevli Polis Memuru Kalbine Yenik Düştü
Dünya Kadınlar Günü Programında Uluslararası Katılım
Battalgazi’de Yol Çalışmaları Sürüyor
Duruşma Görüntülerini Paylaşanlar Hakkında Soruşturma
Antalya'da Göçmen Botunda Facia: 14 Ölü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, Savaşın Etkili Olduğu Bölgelerde Teyakkuzda
Niğde'de Doğal Gaz Patlamasında Yaralı Sayısı 16'ya Yükseldi
Çat Belediyesi’nden Kurtuluş Yıldönümünde Anlamlı İftar Programı
Kick Boksta Madalya Yağmuru
Türkiye, KKTC'ye 6 Adet F-16 Konuşlandıracak
Orta Doğu'da Devam Eden Riskler Nedeniyle Uçuş İptalleri Uzatıldı
Malatya Çarşı Merkezinde Altyapı Tamamlandı, Asfalt Çalışmaları Başladı
Yükleniyor






