Tarih: 14.06.2017 16:27

Bayram öncesi vatandaş indirime koştu

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramı yaklaşırken vatandaş indirime koştu. Vatandaşlar, kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan ayakkabıya ve gıda ürünlerine kadar ihtiyaçlarını yüzde 90’a varan indirimli fiyatlarla karşılama fırsatı yakaladı.


Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşı alışveriş telaşı sardı. İstanbul Yeşilköy’de bulunan fuar alanında start alan ’Üreticiden -Tüketiciye Bayram Alışveriş Günleri’ etkinliğinde vatandaşlar, 5 liraya tişört, 10 liraya pantolon, 15 liraya etek ve bluz satın alma fırsatı yakaladı. Hazır giyimden ayakkabıya, kozmetikten hediyelik eşyaya, ev tekstiline, çocuk giyiminden çikolata, şekerleme ve hediyelik eşyaya kadar 200’ün üzerinde markanın binlerce ürününün sergilendiği Bayram Alışveriş Günleri 24 Haziran’a kadar sürecek. Arife günü de dahil 11 gün boyunca açık kalacak etkinlik, saat 12.00’dan 22.00’a kadar ziyaretçilerine açık olacak.

Yetkililerden Mustafa Tokatlı şunları söyledi: “Biz her sene olduğu gibi bu senede bayram telaşını biraz erkenden yaşamaya başladık. Bayrama 12-13 gün olmakla beraber bugün yine gelenekselleşmiş bayram alışveriş günlerimizin açılışını yaptık. Bu gerçekten tüketici ve üreticileri bir araya getiren modern otopark problemi olmayan klimalı bir alanda bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Etkinlikte saatten, şekerlemeye, deniz kıyafetinden, montlara varana kadar markalı en kaliteli ürünler yüzde 90’a varan indirimlerle alıcıyla buluşuyor. 2 bin liralık bir ürünü 200 liraya alabilirler. Bu kampanyaları yapabilmenin tek amacı üreticinin ellerinde bulunan stokları tüketiciye ekonomik koşullarda sunabilmektir. Çok kaliteli ürünler çok cazip fiyatlarla burada yer alıyor. 90 tane sergileme alanında 200 üzerinde marka var. 5 TL’den başlayıp 250 liraya kadar ürünler mevcut” dedi.

Mağaza görevlisi olan Genco Özcan ise şu ifadeleri kullandı: “Bayram öncesinde tüm ünlü markaların ürünlerini kendi standımızda, 1/3 fiyatına satıyoruz. Halkımıza en uygun ve en iyi ürünleri burada bulabilirler. Giyim, mutfak, elektronik aletleri burada alıcılarını bekliyor. Piyasada bulabileceklerinin en iyi fiyatıyla burada, 50 liraya takım elbise, 5 liraya atlet, 10 liraya tencere, 20 liraya elbise bulabilirler. Tamamen amacımız müşterilerimize en uygun fiyatlarla buluşturmak. Bayram için ayırdıkları bütçelerinden tekstil tarafını mümkün olduğunca az harcasınlar paralarını yesinler içsinler eğlensinler. Bize sadece cüzi bir miktarını versinler. 11 gün boyunca buradayız. Bu ürünleri bu fiyatlara bulmaları çok zor , bizden ucuz bulurlarsa bizde kendilerine hediye ederiz” diye konuştu.
Kaynak:


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —