Tarih: 17.02.2019 17:58

Berkan Attı, EYMS U21 Kazandı

Facebook Twitter Linked-in

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde oynanan karşılaşmayı Burak Canpolat, Özcan Şimşek, Samet Kaya hakem üçlüsü yönetti.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı sahaya Cihad Herdili, Emre Akcebe, Kadir Fırat, Fatih Gürden, Mehmet Zencirkıran, Şeref Can, Furkan Doğan, İsmail Baran Karakoç, Bilal Barman, Berkan Durdu, İbrahim Öztürk on biriyle çıktı.

Beşiktaş U21 takımı ise Ersin Destanoğlu, Metin Güler, Tolga Armağan, Ege Atlam, Yusuf Bildik, Berkay Can, Marlon Bülent Üçüncü, Kayra Kartal Yılmaz, Uygar Ata Ergeç, Erdem Seçgin, Hüseyin Seylığlı on biriyle mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, 55.dakikada Berkan Durdu'nun kaydettiği golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

Karşılaşma sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımının teknik sorumlusu Murat Kurt, 'Güzel bir maç oldu. Kulübümüzü en güzel şekilde temsil etmeye gayret ettik. İyi bir mücadeleyle Beşiktaş'ı mağlup ettik. Altyapıdan güzel işler yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz' dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımına galibiyeti getiren golü kaydeden Berkan Durdu ise 'Zor bir maç oldu. Zorlu geçeceğini biliyorduk. Kazandık, mutluyuz. Bir gol attım, 2-3 gol daha atabilirdim ama kaleci iyi çıkarttı. 1-0 kazandık, mutluyuz, bu şekilde devam edeceğiz' diye konuştu.

Haber.malatyagundemozel.com









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —