Tarih: 16.03.2018 20:37

“Bizim En Büyük Gücümüz Teşkilatlarımız”

Facebook Twitter Linked-in

Maliye Bakanı Naci Ağbal Ak Parti İl Başkanı Hakan Kâhtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Nüfus Müdürlüğü sorununa vurgu yapan Bakan Ağbal, “ Bu konuyu Gümrük ve Ticaret Bakanımızla konuştuk. Gerekli desteği kendilerine vereceğiz. Bina ile ilgili başka bir alternatif mevcut, o alternatifle ilgili bu gün defterdarımıza da talimat vereceğim. Oradaki bina ihtiyacının süratle karşılanmasını sağlayacağım. Bu işe tahsis etmek için elimizde hazır bir bina var.” Dedi

Maliye Bakanı Naci Ağbal Ak Parti İl Başkanı Hakan Kâhtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Bakan Ağbal’a Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da eşlik etti. Burada konuşan İl Başkanı Kâhtalı şunları dile getirdi: “ Ak Parti il teşkilatımıza ve Malatya’mıza yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı, Malatya’nın sorunlarına vereceğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Malatya teşkilatı olarak 13 ilçemizin ve il ana kademe ve kadın kolları kongrelerini tamamladık. 31 matta da gençlik kollarımızın da kongresini tamamlayarak tamamen bundan sonraki süreçte 2019 yılında yapılacak olan seçimlerde teşkilatlar olarak mahalle başkanlarımızla sandık yönetimlerimizle birlikte müşahitlerimizle birlikte önümüzdeki süreçte olacak yerel ve genel seçimler için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Bu anlamda Malatya’da bizden önceki 5 arkadaşımızda ve bizde beraber teşkilatlarımız hiçbir zaman fesih yememiş her zaman kendi içerisinden çıkartıp güçlü bir teşkilatımız var. Malatyalı hemşerilerimizde ilk günden beri ak partiye sayın cumhurbaşkanımıza büyük bir destek veriyor. Son seçimlerde yüzde 70 gibi bir destekle ve 107 bin üyemizle beraber ak partiye büyük bir destek veriyor Malatya’mız. Malatyalı hemşerilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Ziyarette konuşan Bakan Ağbal şu ifadeleri kullandı: “ Ben bugün Malatya’da olmaktan sizleri burada ziyaret etmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyuyorum.  Yapılan kongrelerde güven tazeleyen yeni dönemde sorumluluk üstlenen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum, Allah yardımcıları olsun.  Bu güne kadar bu görevlerde bulunan kardeşlerimiz nasıl bu bayrağı en yukarda taşıdılarsa sizin başkanlığınızda teşkilat olarak bayrağı daha da yukarda taşıyacaklarına yürekten inanıyoruz. Teşkilatlarımız her zaman tabanla, milletle bir. Milletin yanında bu güne kadar çok güzel faaliyetler yaptılar. Bizim en büyük gücümüz teşkilatlarımız. Bizde işleri yarına bırakma yok. Bitecekse bugün bitsin yarına neden kalsın.”

“Defterdarımıza Gerekli Talimatı Bugün Vereceğim”

Bakan Ağbal, “Basın mensuplarının Bakan Tüfenkci’nin Nüfus Müdürlüğünün taşınmasını sizinle konuşacağı açıklamaya ne diyeceksiniz sorusuna şu şekilde cevap verdi: “ Bu konuyu Gümrük ve Ticaret Bakanımızla, valimizle, belediye başkanımızla ve milletvekilimizle konuştuk. Gerekli desteği kendilerine vereceğiz. Bina ile ilgili başka bir alternatif mevcut, o alternatifle ilgili bu gün defterdarımıza da talimat vereceğim. Oradaki bina ihtiyacının süratle karşılanmasını sağlayacağım. Hazır elimizde bir bina var bu işe tahsis edilmek için. Bir başka yerde oradaki hizmetleri yapma imkânına kavuşacağız.”







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —