Tarih: 30.01.2019 18:06

Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek’ten Gündem Özel Gazetesine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek, Mahalle sakinleri tarafından büyük destek gördüklerini ve bizler kendi mahallemize hizmet için bu yola çıktık dedi.  Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özbek, Muhtarlık adaylığı yarışında bizde varız dedi ve seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyoruz dedi.

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte mahallelerine hizmet etmek isteyen muhtar adaylarının isimleri yavaş yavaş ortaya çıkarken, Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özbek, Seçim çalışmalarına başladı.

Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek, mahallesi için çok önemli projelerinin olduğunu dile getirdi. Muhtar adayı Özbek, Allah nasip ederse muhtar seçildiğinde Çilesiz mahallemizde eksik gördüğümüz hizmetleri biran önce hizmete sunulması için çaba göstereceğiz dedi. Mahallemizdeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak tabi ki muhtarların görevleridir. Özbek, Mahallemiz için çok önemli projeler ve çalışmalarının olduğun bu projelerimizin sırasıyla hayata geçireceklerini dile getirdi. Bizler bu projelerimizi hayata geçirilmesi için mahalle sakinlerimiz ile hep birlikte çalışacağız dedi.

Özbek,  İnşallah seçimi kazandığımızda hep birlikte istişare ederek mahallelerimize ve mahallelerimizdeki seçmen kardeşlerimize hizmet edeceğiz. Mahalle sakinlerimiz ayağımıza gelmeyeceklerdir. Bizler muhtar olarak mahalle sakinlerimizin ayağına gideceğiz ve ne sorunları varsa yerinde tespit ederek gereken destekleri vereceğiz. Bizler hizmet için bu yola çıktık. Allah’ın izniyle başarılı oluruz dedi.

Din, dil ve ırk ayrımı yapmadan eşit şekilde hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını belirten Çilesiz, Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek, Bizler bu güzel Ülkemizde hep birlikte olduk ve bundan sonrada hep birlikte olacağız. Ülkemize ve Malatya’mıza ve yine kendi mahallemize hizmet edeceğiz. Bizler bu yola çıkarken biz demedik bizler dedik.  Mahallemize hizmet için yola çıktık ve mahalle sakinlerimize hizmet etmek için bu yola baş koyduk dedi.

Malatya Gündem özel Gazete sahibi Kazım Erayabakan  Ziyaretten duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi ve başarılar diledi. Gazeteci kazım, Bizleri ziyaret eden muhtar adayı ve mevcut muhtarlarımı kendi mahalleleri için yapacak çalışmalar bizleri sevindirmiştir. Neden derseniz tabi iki bir birleriyle yarışan muhtar adaylarının demokratik bir ortamda yarışmaları çok çok önemlidir ve kırıcı olmamaları ve dostluk içinde güzel bir seçimin olması bizler ve herkes için çok önemlidir dedi.

31 Mart 2019 ‘da yapılacak yerel seçimler Ülkemize ve Malatya’mıza hayırlı olur. Bu gün derneğimizi ziyaret eden Çilesiz Mahallesi Muhtar Adayı Özlem Özbek, Kardeşimize seçim çalışmalarında başarılar diliyorum ve inşallah Çilesiz mahallesine muhtar seçilir ve başarılı çalışmalar yapar diyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Haber:malatyagundemozel.com







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —