Tarih: 21.06.2018 11:02

Doğanşehir’de Yol Genişletip Stabilize Çalışması Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Malatya kent merkezi başta olmak üzere 13 ilçenin tamamında yatırım ve hizmetlerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir ilçesinde de yoğun mesaisine devam ediyor.

Doğanşehir’in Küçüklü Mahallesini Beğre mahallesine bağlayan 5 kilometrelik bağlantı yolunu genişleten Büyükşehir Belediyesi, yolu 4 metre genişlikten 7 metre genişliğine çıkardı. Bağlantı yolunda altyapı çalışmaları da yapan Büyükşehir Belediyesi yolu standartlara uygun hale getirdi.

Fındıklı Mahallesini Ağca’ya bağlayan 5 kilometrelik yolda ise altyapı ve stabilize çalışmaları yapıldı. Dere yataklarına çeşitli çaplarda büzlerin atıldığı yolda viraj düzeltmeleri de yapılarak, Doğaseverlerin sıkça ziyaret ettiği bölgeye ulaşım kolaylaştı.

Yolumuz Pırıl Pırıl Oldu

Yapılan yol çalışmalarını değerlendiren bölge halkı, Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek şunları söylediler: “Büyükşehir Belediyemiz Doğanşehir ilçemizde çok güzel işler yaptı. Dar olan yollarımızın büyük bölümünü genişletildi. Asfaltsız birçok yolumuz asfaltlandı. Mahallelerimize köprüler yapıldı. Bu hizmetleri inkâr edemeyiz. Küçüklü’yü Beğre’ye bağlayan bağlantı yolumuz şimdi daha ferah bir hale geldi. Mesafeler kısaldı. Fındıklı mahallemizi Ağaca’ya bağlayan yolumuz da prıl pırıl oldu. Doğayla başbaşa kalmak isteyen burayı bilen doğaseverler sık sık gelirler. Bizim için de onlar için de güzel bir yol oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”







 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —