Tarih: 09.02.2021 18:09

Doğru Parti Malatya İl Teşkilatı, Gazetemize Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Kadın Kolları Başkan Yasemin Koşal, Yönetim Kurulu Üyesi Asuman Sevinçhan, Güler Özgül, Mutlu Gül ile birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.
Sıcak sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette, Doğru Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın, Dünyayı saran pandemi dolayısıyla uzun süre zarfında basın mensupları ile görüşme imkanlarının olmadığını ifade ederek, geç de olsa bu günleri vesile kılarak bu tür ziyaretlerin faydalı olacağını kaydetti. Parti çalışması hakkında bilgi veren Başkan Yalçın, Malatya’da ve ilçe teşkilatlarını hızla kurduklarını ve örgütlenmenin yanında partinin tanıtım noktasında sürekli faaliyetlerini genişleterek sürdürdüklerini söyledi. Halktan gelen ilginin de kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Başkan Yalçın. “Kısa zamanda il genelindeki tüm ilçelerdeki örgütlenmemiz tamamlanmış olacağız. Halkın umudu olduğumuz görüyoruz. İnsanların bizleri sahalarda gördüklerinde işte Türkiye’nin geleceği Doğru Partisi’ndedir diyorlar.  
İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Koşal ise: konuşmasında görevine yeni atandığının altını çizip önümüzdeki süreçte kadınlar kolunun yapılanmasının da hızlı bir şekilde hayata geçeceğini kaydetti. Başkan Koşal: Gazeteleri ve gazetecilerin bu pandemi sürecinde zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalıştıklarını gözlemlediklerini ifade etti. Başkan Koşla: “Bu pandemi sürecinde basın mensuplarımızın zor şartlar altında büyük bir özveri ile çalıştıklarını gözlemliyoruz. Gerçekten cefakar, vefakar ve büyük sorumlulukla kamu görevi yapan gazetecileri hem kendi adıma hem parti adına tebrik ediyorum. Güzel bir memleket ve kadim bir şehirde yaşıyoruz. Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren gazetemiz imtiyaz sahibi Kazim Erayabakan ise: “Çok zor bir süreci geçirdiğimiz bu pandemi sürecinde yaşadığımız bu çalışma koşullarında hatırlanmak güzel bir duygu. İl Başkanı Yalçın’a ve değerli yönetimine bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haber: malatyagundemozel.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —