Tarih: 31.12.2019 12:41

Doğuş Spor Kulübü Erkeklerde Malatya İl Seçmelerinde Şampiyon Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Doğuş Spor Kulübü, Tekvando Türkiye Büyükler Şampiyonasına katılacak sporcuları belirlemek amacıyla gerçekleştirilen il şampiyonasında erkeklerde Malatya birincisi oldu. Kulüp ayrıca, il seçmelerinde şampiyonluğu da elde etti.

28-29 Aralık tarihlerinde Malatya Merkez Kapalı Spor salonunda yapılan Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2020 faaliyet programında yer alan Türkiye Büyükler Şampiyonasına katılmak için 163 sporcu kıyasıya yarıştılar.

2 gün boyunca süren Malatya şampiyonasında Doğuş spor kulübü takım halinde erkeklerde Malatya birincisi oldu.

63 kg Emir Bayansalduz (birinci).

54 kg Berat Aktunkaya( birinci)

74kg Mert Bayansalduz (ikinci)

87kg Nimetullah uzanulu (ikinci)

58kg Mustafa Kara (üçüncü)

Bu sonuçlara göre 163 sporcunun katıldığı il seçmelerinde Doğuş Spor Kulübü 2 birincilik 2 ikincilik 1 üçüncülük alarak seçmelerin Erkeklerde en başarılı takımı olarak takım halinde birinci olmuştur. Doğuş spor kulübü Antrenörü Nedim Türk  bu şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını haftanın 6 günü antrenman yaptıklarını 3 antrenör gençlerimizle bire bir ilgilendik Kıymetli hocalarım Özgün Çağdaş Eray, Hüseyin Gazi Çelik hocalarıma çok teşekkür ederim bizi bu şampiyonada yalnız bırakmayan kulübümüzün bütün sporcularına kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Bu başarı hep beraber kazanılmış bir başarıdır. 2020 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye büyükler şampiyonasında dereceye girip mili takıma sporcu kazandırmaktır. Geçen yıl bunu başardık 2 sporcumuz mili takımda yarıştı bu yıl bu sayı daha fazla olur inşallah.

Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum sporcularımızı yürekten kutluyorum inşallah Ankara'da ya amacımız il düzeyinde başarılı olmak değil hedefimiz ulusal ve uluslararasında başarı göstermektir. Yapılacak olan Türkiye şampiyonasında dereceyle dönenenler mili takıma sporcularımız çağrılır bayrağımızı dalgalandırırlar.

Haber:malatyagundemozel.com







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —