Tarih: 17.02.2019 17:42

EYMS İkinci Yarıya İyi Başlayamadı

Facebook Twitter Linked-in

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında iyi bir performans ortaya koyarken, ikinci yarıya istediği gibi başlayamadı. İkinci yarının ilk haftasında sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi 3-2 mağlup eden sarı kırmızılılar, daha sonrasında oynadığı 4 karşılaşmada galip gelemedi.

Ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 20’inci haftasında sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Ligin 21’inci haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak 1 puan alan sarı kırmızılılar, ligin 22’inci haftasında ise sahasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu.

Ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet ile 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıda 5 haftalık bölümde 1 galibiyet, 2 beraberlik, 2’de mağlubiyet ile 5 puan toplayabildi.

Teknik direktör Erol Bulut, “Kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Geliştirirken, bir noktaya kadar ufak tefek sıkıntılar yaşayacaksınız ama biz o noktayı tam olarak yakalayamadık iyi anlamda, hücum anlamında. Bunu her hafta geliştirmeye çalışıyoruz. Sadece yakaladığımız pozisyonları biraz daha iyi değerlendirebiliriz. İnşallah bu haftaki maçta olur ve devam edeceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Ligde ikinci yarıların her zaman zorlu geçtiğini, bunu geçen yıllardan en iyi şekilde gördüklerini aktaran Bulut, “Tabi oyun sistemimizde biraz değişiklik oldu. Biraz daha hücum oynamaya çalışmak istiyoruz. Geçmiş yıllara da baktığımızda ikinci yarılar hep zor geçiyor. Nitekim bu sene de aynı şekilde geçiyor. Topladığımız 5 puan var. İlk yarının 2 puan gerisindeyiz. Ama önümüzdeki haftadan itibaren tahmin ediyorum bu takım çıkışa geçecek” ifadelerini kullandı.

Haber:malatyagundemozel.com



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —