Tarih: 19.07.2021 00:21

Gaziye çirkin saldırı!

Facebook Twitter Linked-in

Malatyalı İsmet Güldal 2001 yılında gazi oldu. Ankara’da yaşamaya başlayan Gazi İsmet Güldal bugün Ankara’da Keçiören Esertepe Mahallesin de evinin bulunduğu bina da kimliği belirsiz iki şahıs tarafından darp edildi.
Darp edilen Malatyalı Gazi İsmet Güldal GATA acil de tedavi altına alındı.

Mustafa Gözükara Ne Dedi?


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Gözükara  şu açıklamada bulundu…“Asker gazimizi, Ankara'da darp ettiler. 2001 yılında terörle mücadelede yaralanan Gazi İsmet Güldal Ankara Keçiören Esertepe Mahallesindeki evinin bulunduğu binada kimliği belirsiz iki şahıs tarafından darp edildi. Gazi İsmet Güldal Şuan Gata Acilde tedavi görüyor. Gazimize acil şifalar dilerim.

Bu saldırı yapanların yanına kar kalmamalı. Vicdansız alçaklar bir an önce bulunup cezalarını çekmeliler.
Ülkemize De Gazilere Karşı Yapılan Çok Çirkin Saldırılar Var.

Artık son bulmalı. Bu alçaklar yakalanıp en ağır cezaya çarptırılmalılar.”
Bizlerde Malatya Gündem Özel Gazetesi olarak Gazimize yapılan bu saldırının peşini bırakmayıp takipçisi olacağız.

Gazioğlu “Gazimize Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz…'Dedi.

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı  Gazi Abdullah Gazioğlu şu açıklamayı yaptı:

“Ankara şube üyemiz Gazi İsmet Güldal bugün Keçiören'de ki evinin önünde menfur bir saldırıya uğradı. Gazi olduğunu belirtmesine rağmen bilerek isteyerek taş ve sopalarla şiddete maruz kaldı.
Durumun aciliyeti sebebiyle GATA hastanesi acil birimine getirilerek burnundaki ve belindeki omurga kırığı sebebiyle müşahade altındadır.

Ankara şube Başkanı ve yönetimi olarak duyar duymaz gazimizin yanına koştuk. Olaya ilişkin yetkili mercilerle görüşüldü. Konunun takipçisi olacağız gazimizi yalnız bırakmayacağız.

Şunu biliyoruz ve söylüyoruz ki bir gaziye yapılan saldırı tüm gazilere yapılmıştır. Bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz.”



Bülten: malatyagundemozel.com
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —