Tarih: 09.01.2020 14:28

Genel Başkan Apohan'da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Ziyareti...

Facebook Twitter Linked-in

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği (BİMYAD)  Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri ve Sürmanşet internet sitesi imtiyaz sahibi Resul Özbey ile birlikte 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladı.

Gazetemizi ziyaret eden Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizin Genel Yayın Yönetmenimiz Kazim Erayabakan ve Gazetemizin Reklam ve halkla ilişikleri Müdürü Erol Gül tarafından karşılandı.

Ziyarette konuşan Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.Apohan” gazetecilik mesleğinin ve gazete çalışanlarının, vatandaşların doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması ve toplumsal farkındalığın artırılması yolunda çok önemli bir kurumsal görevi ifa ettiklerini söyledi. Apohan;Ülkemizin güçlenmesine katkı sağlayan, toplumun aydınlanması konusunda önemli görevi yerine getiren, mesleğin getirdiği bilinç ve sorumlulukla hareket eden bütün basın mensuplarımızın 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Malatya Gündem Özel Gazetesi Genel Yayın Yönetmenimiz Kazim Erayabakan ise;  bu anlamlı günde bizleri unutmayan ve günümüzü kutlayan BİMYAD  Genel Başkanı Selim Apohan'a ve yönetimine bir kez daha teşekkür ediyoruz.”dedi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Haber:malatyagundemozel.com





 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —