Tarih: 10.02.2018 13:40

Genel Başkan Geçen: 7 bin nefer Afrin'e hazır

Facebook Twitter Linked-in

Kentteki bir otelde düzenlenen basın toplantısına; Ocak Genel Başkan Ayetullah Geçen'in yanı sıra İl Başkanı Salih Süleyman Karaaslan, ocak yöneticilerden Yunus Altundaş, Ramazan Ergül, Murat Çiçek, Cemil Ogurlu, Atakan Atmaca, Kerem Yeşilkaya, Burak Bulut, Sefa Başkan, Alper Aygün, Erkan Uz, Kadir Yeşilgil ve gazeteciler katıldı.

Başkan Geçen, katılanlara teşekkür ederek, bazı STK'ların siyasi kulvarda olmaları bunların işlevini yitirmekte olduğunu belirterek, 'Siyasi anlamda mücadele eden STK'larını, derneklerini, vakıflarını kapatmaları ve gider hangi partide arzu ediyorlarsa müracaatlarını yaparlar, üye olurlar, aday adayı olurlar, aday olurlar bu bağlamda derneklerin asla ve asla  siyasete müdahil olmamaları gerekmektedir' dedi.

Diğer taraftan ülkemizin 4 bir taraftan kuşatma altında olduğunu söyleyen Başkan Geçen, 'Gerek siyasi, gerek ekonomik, gerek asgari anlamda ülkemiz adeta bir kuşatma altındır. Gerek Avrupa Birliği, İsrail, Amerika, İngiltere ve bunların içimizdeki yerli iş birlikçileri ülkemiz aleyhinde çalışma yapmaktadır. Devlet bir doğum sancısı yaşıyor bunun sebebi de ilk defa ülkemiz bağımsızlaşma yolunda önemli adımlar atıyor. Biz Anadolu Selçuklu Ocakları olarak devletimizin, devlet başkanımızın yanındayız, arkasındayız. Biz herhangi bir partiye bağlı değiliz. AK Partiye de bağlı değiliz fakat söz konusu devletse, söz konusu vatansa biz devletimizin başkanına bu bağlamda sahip çıkacağız. Artık bu yaşanan olaylar parti meselesi değildir, devletin bağımsızlaşma meselesidir. Hemen yanı başımızda sözde 'Kürdistan' kurulacaktı, işte 650 Kilometrelik PYD'nin kontrolünde olan topraklarla Barzani'nin kontrolünde ki toprakları birleştirip 'Büyük Kürdistan' devletini kurma hayallerine girenler boş hayaller içerisindeler. Biz bunlara bu hayalleri zindan ederiz, bu fantezilerini zindan ederiz. İkinci İsrail'in kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. Anadolu Selçuklu Ocakları'nın 7 bin neferi Afrin'de de, Cerablus'ta da, Membic'te de, Musul'da da, Kerkük'te de mücadele etmeye hazırdır. Söz konusu vatan olursa ölmekten de, öldürmekten de, imha etmekten de, infaz etmekten de geri durmayacağız' diye konuştu. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —