Tarih: 02.08.2021 11:46

Güç Birliği, İlk İlçe Kongresini Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Güç Birliği Partisi Merkez İlçe 1. Olağan Kongresi Malatya il binasında gerçekleşti. Kongrede 3 merkez ilçe başkanlığına kurucu olarak atanan Başkanlar, Yeşilyurt ilçe Başkanı Osman Buğra imrek, Kale ilçe Başkanı Meryem imrek, Yazıhan ilçe Başkanı Resul Ekrem Gümüş, yeniden seçildiler.

Kongrelerine merkez ilçe kongresi ile start veren Güç Birliği Partisi merkez ilçe kongresi Toplam 41 delegenin katılımı ile saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın seslendirilmesi ile başladı. Divan başkanlığına İbrahim Ateş seçilirken tarafından yürütüldü.
           
Gündem gereği faaliyet raporunun okunması ile başlayan kongrede merkez ilçe teşkilatının kuruluşundan kongre aşamasına kadar geçirdiği aşamalardan bahsedildi.


Okunan rapor da oy birliği ile kabul edildi.

Kongreye Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ahmet İmren, Kadın Kolları Genel Başkan Vekili Safiye Alkan Kıstırak, İstanbul Eyüp sultan ilçe Başkanı irfan Arslan, Küçükçekmece ilçe Başkanı İbrahim Ateş, İlçe Başkanları, STK başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
 

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ahmet İmren şunları söyledi: “Teşkilatlanma sürecinde birçok zorluklar, engellerle karşılaştık, karşılaşmaya da devam edeceğiz. Ama bu süreçte partimize her partiye nasip olmayacak, büyük bir teveccüh ve umudun beslendiğini gördüm dedi.

Değerli parti mensubu kıymetli ve cesaretli arkadaşlarım; söz etmiş olduğum teveccüh ve umut açık bir şekilde ortaya koymaktadır ki; partimiz ülkemizde kurulmuş hiçbir siyasi partiye benzememekte, umudu ve özgürlükleri temsil etmektedir. Sizler de bu umudun parçasısınız. Bu büyük bir gurur kaynağı olduğu gibi hiç kuşkusuz büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirmekte. Güçlü teşkilatımızla bu sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğimizden hiç şüphem yoktur. Teşkilatımız büyük bir motivasyon ve azimle mevcut sayımızı binlere, hatta on binlere çıkarıp önce ilimize, sonra da ülkemize Güç Birliği olacaktır. Bu aşamada, siyasi hayatımda her zaman yanımda olup, tecrübelerinden istifade ettiğim, sayın Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap’a teşekkürü bir borç bilirim. Bu vesile ile de ilçe kongremiz hem ilimiz Malatya’ya hem de ülkemize hayırlı olsun.”
 
Yeşilyurt ilçe Başkanı Osman Buğra imrek 14 delege 7 oy
Kale ilçe başkanı Meryem imrek 13 delege 8 oy
Yazıhan ilçe Başkanı Resul Ekrem Gümüş 14 delege 8 oy





Haber: malatyagundemozel.com
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —