Tarih: 05.01.2020 16:09

“Hayalini Kurduğu İş Yerini KOSGEB Desteği İle Açtı”

Facebook Twitter Linked-in

İş yerinin açılış töreni düzenledi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,  Malatya Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Ramazan Toptaş, işletme sahibi Sadet Keleş ve davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan İşletme sahibi Sadet Keleş hayalini kurduğu iş yerini KOSGEB desteği ile açtık. Konteks Bayan Kuaför salonunda güzel işlere imza atarız. Burada önemli olan işinizi güzel yapmanız gerekiyor başarılı olacağımıza inanıyorum burada bizim hedefimiz 3 günlük kuaför değil’ yılların bayan kuaförü olarak sektöre hizmet etmek dedi. İşletme Sahibi Sadet Keleş Malatya’mızda yaşayan Bayanlara seslenerek sizlerinde hayalleri varsa hemen hayatta geçirin. KOSGEB desteği ile hayalleriniz gerçekleştirin şeklinde konuştu.

Başkan Ramazan Toptaş İse;

Malatya Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Ramazan Toptaş Malatya’mızda kuaförlerimizin böyle güzel salonlara sahip olmasını istiyoruz. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar ‘ ve ekibine çok teşekkür ediyorum, açılışlarımızda bizi yalnız bırakmıyorlar. Her daim bize destek veriyorlar Malatya Berberler ve Kuaförler odası olarak başkanımız Mehmet Çınar teşekkür ediyorum Konteks Bayan Kuaför salonun açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum ifadelerini kullandı.

Başkan Çınar İse;

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Yeşilyurt ilçemiz her geçen gün büyüyor, büyümeyle birlikte iş yerlerimizde artıyor. Kendisine güven  öz güveni  olan çalışma becerisi sanat severlerimizde artıyor biraz önce  Malatya Berberler ve Kuaförler odası Başkanı Ramazan Toptaş,  istişare ettik. Bayan Kuaförlerimizin sayısı arttı,  yavaşta bir yarışa girdiler Bizlerde Şehrimizin geliştiğini büyüdüğünü duyunca gururlanıyoruz mutlu oluyor.  Her daim kendilerini desteklediğimiz ve yanlarında olduğumu ifade ediyoruz, Bu gün güzel bir ortam’da iş yerinde buranın özellikle Aile işletmesi Sadet Keleş ve Eşi yıllardır kuaför olarak hizmet veriyor burada ailece çalışacaklar kendilerine güzel bir iş kapısı açmışlar dedi. Başkan Çınar Bize düşünce yerel yöneticiler olarak yanlarında yer aldığımızı ifade etmek Kendilerini kutluyorum tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Helalinden bol kazançlar, Allah hayırlı etsin şeklinde konuştu.

Haber:malatyagundemozel.com









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —