Tarih: 22.06.2019 15:17

İmamoğlu’na Destek İçin İstanbul’a Gittiler

Facebook Twitter Linked-in

Yeni il binasının önünde toplanan parti il ve ilçe yönetimi ile üyeler, önceden hazırlanan otobüslere binerek, İstanbul'da tekrarlanacak seçimler için yol çıktılar. Toplamda 20 otobüsün hareket etti program öncesi bir açıklama yapan CHP Malatya İl Başkan Vekili Ali Celiloğlu; ' Bugün hak, hukuk, adalet için bir kez daha yola çıkıyoruz' dedi.

Celiloğlu açıklamasında şunları söyledi;  'İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hakkının bir kez daha teslim edilmesi için yaptığımız bu çalışma bir hakkın tesliminden daha da ötesinde Türkiye demokrasisine önemli bir not düşülmesi amaçlıdır. 31 Mart seçimlerinin ardından İstanbul'un seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası haksız, hukuksuz bir şekilde, YSK tarafından demokrasi darbesiyle elinden alınmıştır. 6 Mayıs darbesinin ardından Milletvekilimiz Veli Ağbaba, il örgütümüz ve ilçe örgütlerimiz İstanbul'a giderek çalışmalara katılmaya başlamıştır. İstanbul'un Seçilmiş belediye başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasına maddi, manevi destek verilmiştir. Bugün de İstanbul seçmeni olup Malatya'da bulunan hemşeri!erimizi oy  kullanmaları için İstanbul'a gönderiyoruz. Daha önce giden araçlarımız, ilçelerden bugün kaldırılacak araçlarımızla birlikte, örgütümüze ulaşan tüm seçmenleri İstanbul'a götürüp, getirmiş olacağız.

23 Haziran seçimleri için Malatya'dan İstanbul'a gidecekler için araçların organizasyonunu sağlayan, örgütümüze, STK'lara ve muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yirminin üzerinde otobüs gönderiliyor, bunların sağlanmasında Milletvekilimiz Veli Ağbaba'nın desteği alınmıştır. 23 Haziran'ın bir demokrasi şöleni havasında geçeceğine inanıyoruz. Bugün büyük bir coşkuyla gönderdiğimiz seçmenlerimizi, İmamoğlu'nun tarihi zaferinin ardından yine büyük bir coşkuyla karşılayacağız. Tüm yolcularımıza hayırlı yolculuklar diliyorum. Her şey çok güzel olacak'

haber:malatyagundemozel.com







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —