Tarih: 16.01.2020 17:56

İşte Birlik Beraberlik Tablosu

Facebook Twitter Linked-in

Düzenlenen Geceye Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, Yeşilyurt Belediye Başkan Vekili Şahin Özer, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Malatya Ticaret Sanayi Odası Meclis Başkanı Hasan Özkan, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü Yaşar Kuru, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı, Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği Başkanı Akif Çelik, Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ ve Malatya’da yayın yapan Gazete ve Televizyonların, Genel yayın Yönetmenleri, Muhabirleri ve çalışanları katıldı.

Düzenlenen gecede bir açıklama yapan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Fatih Avcı;



Malatya basını olarak bu gün burada 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Münasebetiyle  toplanırken, bu tabloyu görmek henüz yolun ortalarında olan bir gazeteci olarak beni inanılmaz derecede mutlu etti. Bu organizasyona bu gün aramızda olan ve şuan sesimizi tüm dünyaya duyuran, Malatya Televizyonları ve ulusal basın temsilcileri ,Malatya yerel basını birçok internet yayın yapan basın organlarımız bizimle birlikte, Malatya’ da yerel medya,Malatya kamuoyunun nabzını o kadar yakından tutar ki Malatya kamuoyunda insanlar ne düşünüyorsa düşünceleri bir olay karşısında düşünceleri bir eksiklik karşısında fikirlileri ne ise ertesi gün gazete sayfalarını açtıklarında ya da o akşam bir TV programını haber bültenini izlediklerinde Malatya’nın sorunlarını Malatya’nın neye ihtiyacı olduğunu çok net bir şekilde görmüş olurlar. Cemiyetimize bağlı olsun ya da olmasın hiçbir ayrım yapılmaksınız bütün temsilcilerini burada görmekten mutluluk duyduğumu ve bu birlik ve beraberlik tablosunu gerçekleştirdiğimiz ve bu konu da da başarılı olduğumuzu görmekten mutluluk duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum” şeklinde konuştu. 

Program, Er TV tarafından yayınlanan 'Adıyama Harfhane Gurubu Sıra geceleri' Geceye İmza Attı, düzenlenen etkinlikte Bulunan Protokol  ve gazeteciler  için bir birinden güzel türküler  sundular. Adıyama Harfhane Gurubu kıyafetleriyle sahne alarak programa ayrı bir renk kattılar. Kıyafetleri ile nostaljik bir rüzgar estiren ve seslendirdikleri birbirinden güzel eserler ile muhteşem bir 10 ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlandı.

Haber:malatyagundemozel.com











 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —