Tarih: 10.03.2024 03:42

Kadın Muhtar Adayı Fatma Deniz Kadınlarla Dayanışma Yemeğinde Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 

Programda keyifli anlar geçiren kadın muhtar adayı ve kadın seçmenler, kadın dayanışması adına önemli mesajlar verdi. Kadın seçmenler  Muhtar adayı Fatma Deniz’e başarılar dilediler,

Programda keyifli anlar geçiren kadın seçmenler  Cirikpınar Mahallesi muhtar adayı,Fatma Deniz kadın dayanışması adına önemli mesajlar verdi. Yemek programının ardından konuşan muhtar adayı Fatma Deniz , "Malatya'mızda bulunan adaylık başvurusu yapmış kadın muhtar adaylarımızla birlikte bir organizasyon içerisindeyiz. Ulaşabildiklerimizle birlikteyiz, ulaşamadıklarımızda bize ulaşsınlar. Hep birlikte, birbirimize destek olarak Malatya'mızı ve Bulunduğumuz Mahallelerimizi yüceltelim. Yolumuz açık olsun" diye konuştu.

Yemek programına katılan Kadın seçmenler muhtar adayı Fatma Denize başarılar dileyip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. 

Cirikpınar MahallesiMuhtar Adayı Fatma Deniz ise, Bu düşüncelerle bir kez daha; başta şehitlerimizin kıymetli anneleri ve eşleri olmak üzere; gücüyle, duruşuyla, merhametiyle, şefkatiyle, herkese yetecek sevgisiyle, hayatımızın gerçek mimarları olan biz  kadınlar günde bir kez değil yılın 365 günü ile anılmamız dır.bu velile ile tüm kadın muhtar adayların ve kadın seçmenlerin Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun’ diye dedi. 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —