Tarih: 06.11.2018 18:42

Kaymakam’a Girmanaspor Forması

Facebook Twitter Linked-in

Girmanaspor’un forması Kulüp yöneticileri tarafından ilçe Kaymakamı Ahmet Özdemir’e hediye edildi.

 

Hekimhan Belediye Girmanaspor teknik sorumlusu Ramazan Koçak ile birlikte Hekimhan Kaymakamı Ahmet Özdemir’i ziyaret eden yöneticiler, Kaymakam Özdemir’in isminin yazılı olduğu 44 numaralı formayı hediye etti.



“Bir üst lige çıkmak için güçlerimizi birleştirip takımımızın yanında olacağız”

Oldukça sıcak bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kulup başkanı Bülent Çelik, “Gençlerimize önem veriyoruz. Sportif faaliyetlerden gençlerin en fazla şekilde faydalanmaları ve sporcuların başarılı performans sergilemeleri için yanlarındayız. Takım olarak bu sene başarılı grafiğimizin şampiyonluk ve daha sonrası olan bir üst lige çıkmak için güçlerimizi birleştirip takımımızın yanında olacağız. Kaymakamımızın bizimle birlikte olacağını bilmek bize güç katıyor. Bu desteğinden dolayı kendisine bir forma takdim ediyoruz” dedi.

 

“Üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız”

Kaymakam Ahmet Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Sporun gençler tarafından benimsenip yapılması hayli önemli. Bunun mücadelesinde üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Yeni sezonda Teknik ekip ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

Daha sonra Kulüp yönetimi tarafından, Kaymakam Ahmet Özdemir’e forma takdim edildi.

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —