Tarih: 14.05.2018 14:03

Mahmut Kömürkara Ortaokulu Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Yeşilyurt Mahmut Kömürkara Ortaokulu, öğrencilerinin bir yıl boyunca büyük emekler vererek hazırlamış oldukları resim çalışmalarının ve tasarımlarının sergisi bugün Yeşilyurt ilçe Şube Müdürümüz Gökhan Kozat ’ın tarafında açıldı.

 Açılışı yapan İlçe şube Müdürü Gökhan Kozat öğretmenlerle birlikte sergiyi gezdi ve çalışmaları hazırlayan öğrencilerle tek tek sohbet ederek resimler ve tasarımlar hakkında bilgi aldı.

Açılışta bir konuşma yapan Gökhan Kozat “2017-2018 öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde öğretmenlerin gayretleriyle bir yıl boyunca öğrencilerinin yaptıkları çalışmaları gezdik ve çok beğendik. Bu etkinliklerin çok önemli olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Bu başarıda öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin emeği vardır. Birlik ve beraberlik içerisinde el ele omuz omuza olursak başarı ve mutluluk kendiliğinden gelir' dedi.

 Düzenlenen Görsel Sanatlar serginin açılışına, Yeşilyurt ilçe Şube Müdürü Gökhan KOZAT, Okul Müdürü Metin GÜNGÖR, Tasarım Öğretmeni  Yasin DUMAN , Görsel Sanatlar Öğretmeni Hamdi GÖKÇE,Okul Aile Birliği Başkanı Hüseyin Gülşen, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Sergimiz 14-18 Mayıs 2018 tarihleri arasında ziyarete açık.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —