Tarih: 06.02.2018 18:16

Malatya Diyanet- sen Suç Duyrusundan Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Diyanet-Sen,  Diyanet hakkında Adnan Oktar’ın yaptığı “Kerhaneden, kumarhanelerden, içki fabrikalarından alınan vergilerle maaşlarınız ödeniyor.” açıklamasına suç duyurusunda bulundu. Adliye girişinde Diyanet-Sen Malatya Şubesi adına Şube Başkanı Mehmet Engin yaptığı açıklamada  devam eden Afrin Harekâtında ki Mehmetçiğe başarılar diledikten sonra şunları dile getirdi: “ Kahraman ordumuzun Afrin ‘de başlattığı harekâtın başarı ile sonuçlanması için Rabbimizden ordumuzu muvaffak kılmasını temenni ediyoruz. Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar dilerken, kahramanları yetiştiren ailelerine sabır ve metanet diliyoruz. Bu çetin günlerde biz millet olarak İstiklal mücadelesi verirken, maalesef bazı mahfiller bu mücadeleyi akamete uğratmak istercesine suni gündemler oluşturma peşindedir. Yaptığı programlarda İslam ahlakı ile bağdaşmayan görüntülerle halkın karşısına çıkan Adnan Oktar ve sahibi olduğu TV kanalına duyarlı Müslüman ailelerden tepkiler her geçen gün çığ gibi artmaktadır. İslam'ın kadın ve erkeklerin giyimi ile tavır ve davranışı konusundaki hükümleri açık iken bırakın İslam dinini, Yahudi ve Hıristiyan inancının dahi tasvip etmeyeceği nahoş görüntülerle ekranlarda boy gösterip toplumun sinir uçlarına dokunmak normal karşılanacak bir durum değildir. Bu nahoş durumu normalmiş gibi sunmanın arka planında kimlerin olduğunu tahmin etmekle birlikte ahlak sınırlarını zorlayarak çirkin tutumları topluma yaymak adına gösterdiği çaba kimsenin gözünden kaçmamaktadır.

“DİYANET’İ MİLLET NEZDİNDE İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYOR”

Engin: “ Müslümanların gözünün içine baka baka bu rezilliği sahneleyen Adnan Oktar'a tepki konulduğunda ise ahlaksız ifadelerle bu milletin güzide kurumlarından biri olan Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak aklınca cevap vermeye çalışmakta, Diyanet'in ve âlimlerin millet nezdindeki itibarını zedelemeye çalışmaktadır. Her defasında Siyonizm’in önderlerini kendilerine kardeş ilan eden, İsrail'e hayranlığını tehditkâr bir üslupla dile getiren Adnan Oktar'ın İsrail'e gösterdiği saygı kadar, ekmeğini yediği ülkenin kurumlarına ve Diyanet'e de saygı göstermesini bekliyoruz. İslam'a ve insanlığa hizmetkâr olan, Diyanet çalışanları için kullandığı alçakça cümleleri kendisine iade ediyoruz. Yayın özgürlüğünü halkın değerlerine saldırı olarak gören bu kişinin yapmış olduğu şovlar İslam'a, büyük zarar vermektedir. Süslü ifadeler, hipnoz yöntemleri, çağdaş algı operasyonları ve tehditlerle gençlerimizi kendi menfaatlerine alet eden kurgulanmış her tür yapılardan rahatsız olduğumuzu ilan ederek bu tür yapılara karşı var gücümüzle mücadele edeceğimizi deklere ediyoruz. İslami değerler üzerinde yıllardır yaptıkları tahribat yetmiyormuş gibi kendi rezil hayatlarını örtbas etme adına ülkemizin dini, manevi, insani, ahlaki ve kültürel hayatını ayakta tutan din görevlileri ve bağlı oldukları kurum, Diyanet hedef alınmıştır. Ahlaksızca din görevlilerine iftira atılmış, içlerindeki kin, toplumu ifsat etme faaliyeti olarak dışarı akmıştır.  Bunlar; dilleri zehirli, yürekleri zincirli, beyinleri uyuşturulmuş bir ruh hali ile Müslüman Anadolu halkından ve tarihinden intikam alma uğruna kurulan gizli ajandalı organize örgütlerdir. Hâkimlerimizden talebimiz odur ki, İslam dininin genleriyle oynayan, halkın değerlerini bile bile aşağılayan, toplumda kin ve nefretin yaygınlaşmasına yol açan, devletin kurumlarına salya sümük saldıran, ahlaksızlığı fikir özgürlüğü diye servis eden bu şer unsurların İsrail ve FETÖ hayranlığı dâhil arkalarında var olan güçler ve ekonomik beslenme kaynakları araştırılarak, hak ettikleri cezaya çarptırılsın.” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklamanın ardından Diyanet-Sen ve bazı STK üyeleri Adliyeye girerek Adnan Oktar hakkında cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.









Orjinal Habere Git
— HABER SONU —