Tarih: 09.07.2020 19:08

MGTC’de Yeni Dönem Başlayacak

Facebook Twitter Linked-in

Yaklaşık 4 yıl önce kurulan, Malatya Gazeteciler Televizyoncular Cemiyeti Derneği (MGTC) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avcı, 2 yıldan bu yana sürdürdüğü MGTC başkanlık görevini düzenlediği bir veda toplantısı ile sonlandırdı

MGTC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Avcı, Tüzük gereği başkanların 2 yıl süre ile görev yaptıklarını hatırlatarak bir veda konuşması yaptı. Fatih  Avcı yaptığı konuşmada süreci şu şekilde değerlendirdi. “Değerli Meslektaşlarım. Bizler Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Derneğinin genç yönetimi olarak 2 yıl önce göreve geldik. Göreve geldiğimizde Malatya’da yeni akım gençlerin, yeni akım gazetecilerin, cemiyetleşme adı altında bir şeyler yapabileceği konusunda bize bir şans verildi. 2 yıllık görev süremiz 28 Haziran itibari ile doluyor. Bilindiği gibi bu pandemi sürecinden dolayı da, 1 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında cemiyetimizin tüzük gereği bir seçim atmosferine gireceği söz konusu. Dolayısıyla ben ve yönetimimizin de görev süresi Temmuz ayının sonu itibariyle dolmuş oluyor. Bizler devam edemiyoruz aday olamıyoruz. Bu 2 yıllık görev süremiz içerisinde başta birtakım Teşekkürler etmek istiyorum. Bize böyle bir görevi veren sevgili gazeteci büyüklerimize teşekkür ediyorum. Benimle birlikte kader birliği yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizi sürekli takip eden, haber yapan gazeteci meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”

Görevi Yeni Gelecek Arkadaşlara Bırakacağız

Avcı konuşmasının devamında ise yapılan çalışmaları özetleyerek; “Bunun dışında 2 yıllık süremiz içerisinde Yeri geldi gazetecilere dil uzatanlar saldıranlar oldu. Her seferinde bunları kınadık, anında cevaplarını verdik. Bizim cemiyet ve gazetecilerimizin, gazetelerimizin olduğu kurumu yok saymak, yok görmek isteyenler oldu, bazı toplantılarda. Gerekli tepkimizi anında verdik. Bir duruş gösterdik.  Bunun dışında iftar organizasyonlarımız, sahur organizasyonlarımız, kahvaltı organizasyonlarımız oldu. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde yaptığımız etkinlikler oldu. Dolayısıyla 2 yıllık süre içerisinde yapılabilecek aktif canlı bir dernek organizasyonu içerisinde bulunduk. Ayrıca dışarıdan bizim cemiyetimize bağlı olan veya olmayan bütün Basın Yayın kuruluşlarına ve bütün basın mensuplarına çok çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra güzel bir başkanlık dönemi güzel bir yönetim kurulu dönemi geçirilir diye düşünüyorum. Bu süreçte bizimle olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Bundan sonra da yeni cemiyette görev alacak arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullanarak veda etti.

Haber:malatyagundemozel.com

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —