Tarih: 08.12.2018 19:13

MHP’li Hasan Basri Yüksel Belediye Meclis Üyesi Adayı Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Bugün Bir başvuru da Malatya MHP Yeşilyurt ilçeden geldi.31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak Mahalli Ve İdari seçimlerinde Hasan Basri Yüksel (MHP) Yeşilyurt ilçe Belediye Meclis Üyesi Aday oldu.

Başkan Kaya:  Yerel Seçimlere hazırlıklar ülke genelinde devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 'de de Belediye Meclis Üyesi Adaylığı için belirlenen sürenin bitimine az bir zaman kaldı. Son günlere yaklaşırken aday adaylarının başvuruları yoğun bir şekilde sürüyor.

Malatya Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Yeşilyurt İlçe binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Hasan Basri Yüksel, kardeşimizin MHP Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi adayı için buradayız. Yüksel kardeşim yıllardır bu davaya gönül vermiş ve har daim hizmetlerinden taktir ettiğimiz bir kardeşimizdir. Ben inanıyorum ’ki bu kardeşimiz belediye encümen üyesi olarak göreve başladığı zaman hem ülkemize hem de Malatya ya çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum dedi. 

Sevenlerinden oluşan bir heyetle Malatya(MHP) İlçe Başkanlığı'na gelen Hasan Basri Yüksel, resmi evraklarını MHP İlçe Başkanı M. Ali Kaya’ya teslim ederek MHP Yeşilyurt İlçe Belediye Meclis Üyesi Adaylığının resmi başvurusunu tamamladı. Resmi başvurusunu tamamladıktan sonra bir süre Parti binasında kalan Yüksel, kendisiyle başvuruya gelen sevenlerine teşekkür ettikten sonra parti binasında Adaylığı İle ilgili bir açıklama yapan Hasan Basri Yüksel, Şunları söyledi :' Bugün uzun yıllardır hizmet ettiğim davamızın ve partisi olan, Ülkemizi  geleceğini  taşıyan Partimiz MHP Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi Adayı başvurumu yaptım. Bugün çekinmeden medeni cesaretle biri olarak adaylığımızın  başvurumuzu yapabiliyorsak bu  Dr. Devlet Bahçeli, ve Genel başkanımızın   bize verdiği güç sayesindedir. belediyeleri halkın belediyeleridir. Bende bu halkın belediyelerinde hizmet etmek ve memleketimiz Malatya’mıza daha iyi yerlere taşınmasına katkıda bulunmak için adaylığımın başvurumu yaptım. Tüm Malatya ve dava arkadaşlarımızın destek ve duasını bekliyorum. Rabbim nasip ederse Malatya ile ilgili çok güzel projelere imza atacağız. Ayrım yapmadan elimizden gelenin en iyisiyle her kesime hizmet edeceğiz dedi.

Adaylık başvurusunu  Bulunan Hasan Basri Yükse li Yalnız Bırakmayan, MHP Eski İl Başkan'ı .Fahri Yüksel ,MHP Eski İl Başkanı  Ahmet Yalınkılıç, Eski Belediye Başkan Yardımcısı Bedri Ateş Şevket Keskin Hikmet Kazgan ve çok sayıda partili katıldı.





 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —