Tarih: 15.04.2020 10:59

Okulum Evde Eğitim Her Yerde…

Facebook Twitter Linked-in

Konu hakkında Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı ve haber siteleri olan Malatya Cadde ve Pusula Malatya’ ve malatyagundemozel.com da okulum evde eğitim her yerde projesi hakkında bilgi veren Gazi İlkokulu öğretmenlerinden Derya Çetin Cengiz şu bilgilere yer verdi;

“Milli Eğitim Bakanlığı’nın almış olduğu karar ile öğrenciler EBA TV aracılığı ile uzaktan eğitim sürecine devam ederlerken; farklı illerden 10 öğretmen 400’e yakın öğrencisi ile “OKULUM EVDE EĞİTİM HER YERDE” projesini başlatarak öğrencilerine akademik, becerisel ve psikolojik katkı sağlamayı amaçladılar.

Malatya’dan Ankara’ya, Ordu’dan Kocaeli’ne, Rize’den İstanbul’a öğretmenler gönüllerini birleştirerek, öğrencilerine el uzattılar. Öğrencilere yapmış oldukları liderlik ile alternatif etkinlikler hazırlayarak evde geçirilen zamanın kalitesini arttırmayı planladılar.

Çalışmaları ile “Evde kal.” mesajını veren öğretmenlerin etkinlikleri arasında motionportait, learningapps, tagul, storycube gibi Web-2 araçlarının kullanımı başta olmak üzere daha birçok farklı etkinlik de planlanmıştır. Tasarlama çalışmalarından, deneysel faaliyetlere, resfebe etkinliklerinden tamir işlerine uzanan geniş yelpazesi ile öğrenciler için tam bir kendini keşfetme serüveni. Hem de öğrenerek ve eğlenerek.

İlimizi temsil eden Malatya Gazi ilkokulundan 2/c sınıf öğretmeni Derya Çetin Cengiz, Hatunsuyu İlkokulu 1/A Öğretmeni Makbule birinci ve Mustafa Aksoğan Anaokulu öğretmeni Mihrican Özmen’in çağrısı sizlere:

5 haftalık uzaktan eğitim sürecinde sizler de bu serüvenin parçası olmak isterseniz; sosyal ağlar üzerinden kendilerine katılabilirsiniz. “ Okulum Evde Eğitim Her Yerde”. İfadelerine yer verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=k_TP2riVKoc&feature=youtu.be

Bülten:malatyagundemozel.com











Orjinal Habere Git
— HABER SONU —