Tarih: 25.11.2018 18:18

Pütürge Belediyespor Evinde Yarım Düzine Gol Yedi

Facebook Twitter Linked-in

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Mersin Bölgesi Bölgesel Hakemi Hasan Can Tamtekin yönetti. Tamtekin’in yardımcılıklarını Bölgesel Yardımcı Hakemler Atakan Ataseven ile Enes Temel yaptı. Mücadelede Mersin Bölgesi Kadın Bölgesel Hakemi Deniz Eker ise dördüncü hakem olarak görev aldı.

Pütürge Belediyespor Volkan Tuncel, Cem Sarı, Furkan Evren, Enes Ataş, Ömer Faruk Göldağı, Abdullah Özdemir, Yusuf Özlem, Erdem İsotcu, Hacı Mehmet Tunç, Fatih Sakin, Hıdır Surme on biriyle sahaya çıktı.

11 Nisanspor ise Mahir Kamacıoğlu, Abdullah Kurtboğan, Abdulkadir Ökte, Serkan Koçaslan, Mehmet Emin Kendirli, Barış Korkmaz, İbrahim Yıldız, Mehmet Şirin Gava, Salih Kazan, Mehmet Umut Ersöz, Merteza Roohafzali on biriye mücadele etti.

Mücadelenin ilk yarısında etkili olan 11 Nisanspor, 14.dakikada Salih Kazan’ım kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Şanlıurfa temsilcisi 23.dakikada Merteza Roohafzali’nin golüyle durumu 2-0’a getirdi. 11 Nisanspor, 75.dakikada Salih Kazan’ın golüyle durumu 3-0’a getirdi. Mücadelenin 79.dakikasında Şanlıurfa ekibi Ahmet Bilecen’in kafa golüyle durumu 4-0’a getirdi. 11 Nisanspor, 90+1'inci dakikada Hossein Karimi ile skoru 5-0'a getirdi. Şanlıurfa ekibi bir dakika sonra  Hossein Karimi ile bir gol daha buldu ve sahadan 6-0 galip ayrıldı. 

Pütürge Belediyespor, mücadelenin 56.dakikasında Abdullah Özdemir ile bir penaltı atışından yararlanamadı.

Bülten:







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —