Tarih: 24.05.2018 20:49

Reşat Erdoğan Ankara'dan İyi Partiden Aday Oldu

Facebook Twitter Linked-in

Meral Akşener'in Genel Başkanlığını yaptığı İYİ Parti 24 Haziran Genel Seçimlerine Türkiye'de olduğu gibi Ankara'da da  güçlü bir şekilde hazırlanıyor. 

 Malatya'lı Hayırsever İş adamı Reşat Erdoğan'da yoğun talep üzerine Genel Başkan Meral Akşener tarafından  İYİ PARTİ Ankara 3.Bölge 3. sıra Milletvekili adayı olarak gösterildi.

Malatya'lıların yakından tanıdığı hayırsever iş adamı Reşat Erdoğan MHP de uzun yıllar siyaset yapmış ve daha sonra Meral Akşener le hareket etmek için MHP den istifa etmişti.

Ankara da Malatya'lıları temsil edecek olan Reşat Erdoğan'ın Ankara 3.Bölge 3. sıradan Milletvekili olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İYİ PARTİ Ankara 3.Bölge 3. Sıra Milletvekili Adayı İş Adamı

Reşat Erdoğan Kimdir ?

 Reşat ERDOĞAN, 1961 yılında Malatya'da doğdu. Anne adı Besi, baba adı Faik’tir.  İlkokulu Necatibey İlköğretim Okulu’nda, ortaokulu Malatya İmam Hatip Lisesi’nde okuduktan sonra Malatya Atatürk Lisesi’nden mezun oldu.

4 kuşaktır ticaretle uğraşan bir ailenin ferdi olan Reşat ERDOĞAN öğrencilikle birlikte 15 yaşında ticaret hayatının içinde yer aldı.

 Ankara ve İstanbul merkezli şirketleri ile gıda, inşaat, enerji, eğitim ve basın yayın sektörlerinde çalışmalarına başarıyla devam etmektedir.

 Sosyal hayatın içinde aktif bir şekilde bulunan  Reşat ERDOĞAN şirketleri aracılığı ile eğitime katkı sağlamadaki hassasiyetiyle de ön plana çıkarak takdir toplamaktadır. Erdoğan 5 çocuk babasıdır

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —