Tarih: 15.01.2020 14:13

Sağlık Turizmi İçin Önemli Adım

Facebook Twitter Linked-in

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi her alanda turizm şehri yapmak için önemli bir çalışmaya daha imza attı. Başkan Büyükkılıç, Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. (USHAŞ)’nin Kayseri’de büro açması için USHAŞ Genel Müdürü Mehmet Ali Kılıçkaya ile protokol imzaladı. İmzalanan protokolle USHAŞ ve Büyükşehir Belediyesi, Kayseri’deki sağlık turizminin geliştirilmesi ve tanıtım faaliyetleri için birlikte çalışmalar yapacaklar.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, büyük önem verdiği sağlık turizminde önemli adımlar atılmasını sağlamaya devam ediyor. Sağlık Turizmi Çalıştayı ile başlayan, bilgilendirme toplantıları ve sağlık turizmi konusunda web sitesi oluşturulmasıyla devam eden çalışmalar önemli bir protokolle devam etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ankara temasları kapsamında USHAŞ ile protokol imzaladı. Başkan Memduh Büyükkılıç ile USHAŞ Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Mehmet Ali Yalçınkaya arasında imzalanan protokol, Erkilet Havaalanı’nda USHAŞ’ın bürosunun açılmasını ve Kayseri’de sağlık turizminin geliştirilmesi için çalışma yapılmasını kapsıyor.

HaberRasAjans:malatyagundemozel.com







Orjinal Habere Git
— HABER SONU —