-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Taştepe 3. Etap TOKİ Konutları Hızla Yükseliyor
Tüfenkci, 3.500 konutluk projede inşaatın yüzde 75 seviyesine ulaştığını ve Nisan ayından önce teslimatların yapılacağını açıkladı.
Tüfenkci, 3.500 konutluk projede inşaatın yüzde 75 seviyesine ulaştığını ve Nisan ayından önce teslimatların yapılacağını açıkladı.
AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Battalgazi Taştepe bölgesinde yapımı süren 29. Bölge 3. Etap TOKİ Konutlarında incelemelerde bulundu. Tüfenkci’ye AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya TOKİ yetkilileri ve şantiye ekipleri eşlik etti.
Toplam 3.500 konutun inşa edildiği bölgede yürütülen çalışmaları değerlendiren Tüfenkci, Taştepe’nin hızla yeni bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti. Çocuk parkları, taziye evleri ve kültür merkezleri gibi sosyal donatılarla bölgenin çehresinin değiştiğini vurgulayan Tüfenkci, “Bu binalar 10 yılda yapılmaz diyenlere bugün hizmetimizle, yükselen bloklarla cevap veriyoruz. Depremden sonra umut yeniden inşa ediliyor.” ifadelerini kullandı.
Deprem sonrası Malatya genelinde süren yeniden imar çalışmalarına dikkat çeken Tüfenkci, Taştepe, Şehit Fevzi, Melekbaba ve Kaynarca mahallelerinde şehrin adım adım yeniden ayağa kalktığını söyledi. İnşaat seviyesinin yüzde 75’e ulaştığını belirten Tüfenkci, konutların Nisan ayından önce teslim edilmesinin planlandığını ifade etti.
Depremde evlerini kaybeden yaklaşık 2.000 vatandaş için yapılan 3.500 yeni konutun, önceki yaşam alanlarına göre çok daha modern ve kaliteli olacağını belirten Tüfenkci, projeye katkı sunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Murat Kurum, milletvekilleri, teşkilat, belediyeler ve Valilik başta olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür etti. “Vatandaşlarımızın huzur içinde yeni yuvalarına yerleşmesini temenni ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” dedi.


Doğanşehir-Suçatı Demiryolu Hattına Yüksek Gerilim Verilecek
YKS'ye 2 Milyon 425 Bin Aday Başvurdu
HSK Kararıyla Yargıtay İçin 8 Yeni Üye Seçimi Yapıldı
Manavgat Belediyesine Yönelik Soruşturmada 12 Şüpheli Tutuklandı
Suriye'de Askeri Kışlada Roket Patladı: 29 Yaralı
Malatya'da Traktör Devrildi: 2 Yaralı
Malatya'da Zincirleme Kaza: 3 Yaralı
Başkan Orhan: “Depremden Sonra Esnaf Ayakta Kalma Mücadelesi Veriyor.
Malatya'da Otomobil İle Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Yalçın Topçu , İlber Ortaylı için başsağlığı mesajı yayımladı
Kayısı Üreticilerine Monilya Hastalığı Uyarısı
Şanlıurfa’da Sanayi Sitesinde Trafo Patladı
Milli Eğitim Bakanı Tekin’den Öğrenci Ve Öğretmenlere Ara Tatil Mesajı
Belediye Başkanı Taşkın: Ramazanın Bereketini Hemşehrilerimizle Paylaşıyoruz
Mersin'de Tarım İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 3 Ölü, 11 Yaralı
Uluslararası Enerji Ajansı'ndan Petrol Kararı: 400 Milyon Varil Petrol Piyasaya Sürülecek
Antalya Merkezli 5 İlde Eş Zamanlı Operasyonda 84 Gözaltı
Adıyaman’ın Kâhta İlçesinde Füze Paniği
DMM, THY İle İlgili İddiaları Yalanladı
5.Uluslararası Göbeklitepe Kısa Film Festivali İçin Başvurular Başladı
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Basın Mensuplarıyla İftar Programında Bir Araya Geldi
Malatya Eğitiminde Bir Marka: Çamlıca Koleji Başarılarıyla Dikkat Çekiyor
Malatya Beydağ'ında Dağ Keçileri Görüntülendi
Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversite Öğrencilerine Özel Etkinlik
Başkan Kılıç ; İstiklal Marşı Sarsılmaz İnancımızın Simgesidir.
İzmir’de Çöpe Atılan APP Plakalar Dikkat Çekti
Malatya'da Çatı Yangını
Malatya Meslek Lisesinin Yeniden İnşası İçin İmzalar Atıldı
Bitlis’te Yolcu Otobüsünde 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi
Destici Malatya’da Konuştu: Göç Eden Nüfus Geri Kazandırılmalı
Yükleniyor






