Tarih: 28.05.2022 00:22

TİNGADER’ e Nezaket Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Doğru Partisi (DP)Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın ve Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, ve yönetim kurulu tarafından. Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya şube Başkanı Kazım Erayabakan’a  nezaket ziyaretinde bulundular.

Ülke ve dünyada gelişen olayların dostane bir ortamda değerlendirilmesinden sonra, TİNGADER Derneğinin çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer ise: STK'lara verilen önem ve destek , bir çok alanda devletin ulaşamadığı alanlara  ulaşma imkanı sağlamaktadır. Bazı faaliyetlerin devletin eliyle değil de STK lar eliyle gerçekleştirilmesi daha kolay ve  hedeflenen sonuçlara ulaşma noktasında daha başarılıdır. Bu konuda devlet STK'ların önünü açmalı ve desteklemeli , aynı zamanda takip ve denetimini yapmalıdır. '

Doğru Partisi (DP)Malatya İl Başkan Ahmet Turan Yalçın İse: STK lara verdikleri önemin özellikle altını çizdi :' Bizler STK ları toplumun dinamikleri olarak görüyoruz. Yapılan faydalı faaliyetlerinde her zaman yanında olmaya çalıştık, ortak projeler geliştirdik. Yine her alanda üzerimize düşen bir görev varsa yapmaya hazırız. Toplumun her kesimindeki STK lar ile ziyaretlerimizi ve görüşmelerimizi devam ettiriyoruz. Dolayısıyla toplumun ihtiyaçlarını, şikayetlerini , teşekkürlerini birebir alma imkanımız oluyor. Bizlerde parti olarak bir STK'yız. Sizlerden aldığımız görüşleri, önerileri ve şikayetleri genel merkezimize ileterek çözümü noktasında gayret gösteriyoruz. Biz birlikte Türkiye’yiz, birlikte başaracağız. ' dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren. Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler (TİNGADER) Malatya şube Başkanı Kazım Erayabakan ise: Doğru Partisi (DP)Malatya İl Başkanı Ahmet Turan Yalçın ve Uluslararası Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer’e ziyaretlerinden bizleri ziyadesi ile mutlu ve memnun etmiştir, Nazik ziyaretleri için kendilerine şahsım yönetimim ve tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim.

Haber: malatyagundemozel.com

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —