Tarih: 17.11.2018 11:56

Ulvi Saran, TÜMSİAD’ın konuğu oldu

Facebook Twitter Linked-in

Malatya Uluslararası Film Festivalinin mimarı olan Malatya Eski Valisi Ulvi Saran, festivalin ödül törenine katılmak için geldiği Malatya’da, TÜMSİAD’ın konuğu oldu. Bir dönem Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı görevini de yürüten Saran, uzun bir aradan sonra Malatya’da olmaktan ve TÜMSİAD da, olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Malatya’nın sadece sosyal hayatı ile değil girişimcilik potansiyeli ile de dikkatleri üzerine çeken bir il olduğunu dile getiren Saran, “Hem Malatya’da hem de il dışında çok başarılı iş adamlarımız var.Malatya nın son derece önemli bir il  olduğunu gördük. Ayrıca adıma da bir ödülün düzenlenmesi beni son derece mutlu etti”Burada görev yaptığımızda Murat Gümüş beyle zaman zaman istişarelerimiz olurdu Murat bey Has bir Malatyalıdır sevdiğimiz bir kardeşimizdir Tümsiad Başkanı olması hasebiyle bizde hem hayırlı olsun diyelim hemde bugüzel pıroğrama katkı sunalım şeklinde konuştu.

Şube Başkanı Murat Gümüş ise sayın valimiz Malatyalıların gönlüne girdiğini Malatya halkının kedilerini çok sevdiğini Vali Beyin Malatya’da önemli hizmetler gerçekleştirdiğini ve bunlardan kitap fuarı ve Levent vadisi Beydağı’nın ağaçlandırılması ve  Malatya Uluslararası Film Festivali olduğunu belirterek, teşekkür etti  .

Bülten:



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —