-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,01% 0,05
-
GRAM ALTIN
7309,15% -0,36
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
Vali Seddar Yavuz’un Ramazan Bayramı Mesajı
Malatya Valisi Seddar Yavuz Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Aziz Malatyalılar,
Malatya Valisi Seddar Yavuz Ramazan bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Yavuz mesajında, Rahmet, bereket ve kardeşlik ayı Ramazan'ı geride bırakırken, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir bayrama daha kavuşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar, kırgınlıkların unutulduğu, dayanışmanın güçlendiği ve sevinçlerin paylaşıldıkça çoğaldığı müstesna günlerdir.
6 Şubat depremleriyle büyük bir imtihandan geçen Malatya’mız, devletimizin güçlü desteği ve aziz milletimizin yardımlarıyla yeniden ayağa kalkıyor. Zor zamanları birlik içinde aşarak, bugün daha güçlü bir Malatya inşa etmenin gururunu yaşıyoruz. 2025 yılı, şehrimizin imar ve inşa çalışmalarının tamamlandığı, vatandaşlarımızın güvenle yuvalarına kavuştuğu bir yıl olacaktır. Devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Malatya’mızın yeniden ihyası için tüm imkânlarını seferber etmeye devam etmektedir.
Ramazan Bayramı, sadece sevinçlerin paylaşıldığı bir zaman dilimi değil, aynı zamanda birbirimize olan sorumluluklarımızı hatırladığımız bir dönemi de simgeliyor. Bu bayramda, yardımlaşma ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesini temenni ediyorum. Malatya’mızda, depremde kaybettiğimiz canlarımızı anarken, yaralarımızı sarmak ve birbirimize sahip çıkmak için el birliğiyle mücadele ediyoruz. Her bir Malatyalının katkısı, şehrimizin yeniden doğuşunda önemli bir rol oynamaktadır.
Geçmişin acılarından ders alarak, geleceğe güvenle bakıyoruz. 2025 yılı, sadece fiziksel yeniden yapılanma sürecinin değil, aynı zamanda şehrimizin sosyal ve kültürel hayatının da yeniden şekilleneceği bir yıl olacaktır. Hep birlikte daha güzel bir Malatya inşa etmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Bu bayram, bir kez daha kardeşlik bağlarımızı pekiştireceğimiz, umutlarımızı ve hayallerimizi paylaşacağımız bir zaman olsun. Bayramın tüm Malatyalılara, milletimize ve İslam dünyasına barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyorum.
Bayramınız mübarek olsun!
İzmir’de Çöpe Atılan APP Plakalar Dikkat Çekti
Malatya'da Çatı Yangını
Malatya Meslek Lisesinin Yeniden İnşası İçin İmzalar Atıldı
Bitlis’te Yolcu Otobüsünde 4 Kilo Skunk Ele Geçirildi
Destici Malatya’da Konuştu: Göç Eden Nüfus Geri Kazandırılmalı
İstanbul'da 2 Katlı İş Yerinde Çıkan Yangın Söndürüldü
Türkiye Genç Seçmen Endeksi Hayata Geçiyor
Malatya'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den Başkan Taşkın’a Ziyaret
O Vali Yardımcısı Görevden Uzaklaştırıldı
Türkiye Nükleer Enerji Vizyonunu Paris’te Anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski İle Görüştü
Eskişehir’de Oto Hırsızlığı Operasyonu: 11 Gözaltı
İngiliz Savaş Gemisi Doğu Akdeniz'e Doğru Yola Çıktı
Dışişleri Bakanı Fidan, İranlı Mevkidaşı Arakçi İle Görüştü
Mardin’de Sopalı Kavga Kamerada: 1 Yaralı
'Kutsal Emanetler Ve Vakıf Eserleri Sergisi' Malatya'da İlk Defa Açıldı
Malatya'da Görevli Polis Memuru Kalbine Yenik Düştü
Dünya Kadınlar Günü Programında Uluslararası Katılım
Battalgazi’de Yol Çalışmaları Sürüyor
Duruşma Görüntülerini Paylaşanlar Hakkında Soruşturma
Antalya'da Göçmen Botunda Facia: 14 Ölü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Türkiye, Savaşın Etkili Olduğu Bölgelerde Teyakkuzda
Niğde'de Doğal Gaz Patlamasında Yaralı Sayısı 16'ya Yükseldi
Çat Belediyesi’nden Kurtuluş Yıldönümünde Anlamlı İftar Programı
Kick Boksta Madalya Yağmuru
Türkiye, KKTC'ye 6 Adet F-16 Konuşlandıracak
Orta Doğu'da Devam Eden Riskler Nedeniyle Uçuş İptalleri Uzatıldı
Malatya Çarşı Merkezinde Altyapı Tamamlandı, Asfalt Çalışmaları Başladı
Malatya'da Babasını Öldüren Genç Gözaltına Alındı
Yükleniyor






