Tarih: 06.04.2024 12:21

WUSHU Okul Sporları Müsabakaları Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

 

Türkiye Wushu Kung Fu Okul Sporları İl Seçmesi   müsabakaları 4/5 Nisan 2024 tarihleri arasında İzmir Buca Afetevleri Spor Salonunda gerçekleşti.

100 üzerinde yoğun sporcu katılımı sağlandı.Geleceğin sporcuları okullarda yetişiyor.Temeller sağlam ve çok güçlü jenerasyonla geliyor Wushu sporları ile zirveye yürüyorlar.

Son yıllarda Wushu Kung Fu , sporunda başarılı çıkış temelinde neler olduğunu görmekteyiz.Okul Sporları İl seçmesine katılan bütün sporcular , hocaları, antrenörleri ve aileler birlik ve beraberlik içinde başarılara imza atmaktalar.

Yıldızı parlayan Wushu sporculara güveniyor ve inanıyoruz  müsabakalarda gösterdikleri başarılar bizleri gururlandırıyor .Okul sporlarında başarı gösteren sporcular hayalini kurduğu  Türkiye Şampiyonasında yer almak için ter döktüler.

 Wushu Kung Fu İzmir İl Temsilcisi Şerafettin Ant,İzmir Wushu Hakem Komite Başkanı Perihan Önder Ant ve Wushu Hakem Komite görevlisi ve Uluslararası Hakem İsam Akgül tarafından başarılı sporcular tebrik edilerek  madalya ve okul sporlarına katılım belgeleri takdim edildi.Müsabakaya katılan tüm sporcularımızı tebrik eder katılacakları Türkiye Şampiyonasında başarılar dilerim 

 Haber:İzmir Temsilcisi Freah Uslu                                                                               

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —