Tarih: 29.05.2022 23:06

Yeni Bir Hayatın Eşiği'nde 4. Sınıf Öğrencileri Mezuniyet Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Özalper İlkokulu 4/B.sınıf öğrencileri mezuniyet töreni, velilerinde katılımıyla okulun Konferans Salonu'nda düzenlenen kutlama programıyla gerçekleştirildi.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlkokul Müdürü Mustafa Karaağaç söz alarak her mezuniyetin yeni bir hayata basamak oluşturduğunu belirterek öğrencilerimize bundan sonraki eğitim-öğretim hayatında başarılar diledi. Sınıf öğretmeni Asuman Karadağ İse: bugünün haklı gururunu yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan velileri, öğrenci ve yakınlarını tebrik etti, mezun olan öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Skeçlere, şiir koroya monologlara ve tiyatroya klip gösterisi ve müzikali, step, seymenler, koro gibi pek çok etkinliğin yer aldığı programda öğrencilerin sahnede göz doldurdular ve izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Sınıf öğretmeni Asuman Karadağ yaptığı kapanış konuşmasında 'Velilerimiz bizlere güvenerek hayattaki en değerli varlıklarını, çocuklarını, bize emanet ettiler. Biz de bugünün küçükleri yarının büyükleri olan çocuklarımızla yeni bir hayatın, başlangıcın eşiğine geldik. İleriki yıllarda her bir çocuğumuzun farklı mevkilere gelerek emeklerimizi boşa çıkarmayacağına inanıyor ve onlara yeni eğitim-öğretim hayatında başarılar diliyoruz.' dedi. Konuşmanın ardından öğrenciler, yaptıkları çeşitli gösterişleri aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte doyasıya yaşadılar.
Öğrenciler hocaları ile hatıra fotoğrafı çekimiyle program son buldu.










Haber: malatyagundemozel.com

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —