Tarih: 08.01.2020 19:58

Yeniden Refah Partisi İlçe İstişare Toplantısı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Merkez İlçe Parti Binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Gül Kaçar, Milli görüş Refah Partisi olarak önce ahlak ve maneviyat diyerek 50 senedir çalışıyoruz. Memleketin üzerinde kötü emelleri olan bütün hainler bilsin ki biz bu memleketi kimseye yedirmeyiz.

Hangi görüşe ve düşünceye sahip olursak olalım,ister sağcı ister solcu,ister muhafazakar veya demokrat,alnı secdeli alnı secdesiz Müslüman'ı,gayri Müslüman'ı top yekun büyük bir ahlaki yozlaşmanın içindeyiz dedi.

“Refah Partisi kişiler üzerinden değil,ilkeler üzerinden siyaset yapar.İktidarı değil,bozulan düzeni değiştirmek için uğraşır.Sistem aynen devam ettikten sonra A Partisi gitmiş,B partisi gelmiş bir anlamı olmaz.Refah Partisi kişilerin değil,sistemin alternatifidir”.refah partisi demek  milli görüş demek Necmettin Erbakan demek onur demektir .ülke menfaatlerini korumak demektir. Saygınlık demektir.şeref ve haysiyet demektir. 17 kasım Ankara kongremizde milli görüş ruhunu gördük ve bütün dünyaya gösterdik.Bu sebeple her evden bir oy bekliyoruz çünkü Erbakan'ın Refah Partisinin Milli görüşün geçmişinde asla bir leke yoktur elhamdülillah. O yüzden gelin geleceğimizi hep birlikte inşa edelim bu coşkuyu hep beraber yaşayalım dedi.

Başkan Kaçar;Tüm üyelerimiz ile yüz yüze görüşmeliyiz. Yeniden Refah Partisi olarak teşkilatımızın her biriminde görev alan ve partimize gönül veren arkadaşlarımıza fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.

Yeniden Refah Partisi, kadınların aktif siyasette daha çok yer alması gerektiğini bildiren Kaçar. Kadınların siyasette olduğu sürece, siyasetinin daha başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Kaçar, Yeniden Refah Partisi kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Kadınlar, siyasete girebilme cesaretini gösterebilmeleri halinde, daha güçlü, öz güveni olan insan haline gelir. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmektir. Eğer onlar gelemiyorlarsa, biz onlara gideriz” derdi. Artık Biz Varız. Alternatifleri Var” dedi.

Bülten:malatyagundemozel.com







 

 

 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —