Tarih: 26.07.2020 14:25

Yeniden Refah Partisi Kuluncak İlçesinde 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirdi.

Facebook Twitter Linked-in

Kongreye tek aday olarak giren Ali Çelik delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden Refah Partisi Kuluncak ilçe başkanı seçildi.

Kongrede davetlilere hitap eden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım ilçe başkanı seçilen Ali Çelik'i tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi. 

İl Başkanı Bilal Yıldırım akabinde yaptığı konuşmada.Malatya büyükşehir belediyesi yaptığı su zammıyla Malatyalının belini iyice bükmüştür diyerek,

İstanbul'a su daha maliyetli buna rağmen % 30 su zammı meclis üyelerinin muhalefeti sonucu zam oranı yüzde 12.5 olarak belirlenmiştir, Malatya'mızda  ise suyumuz beydağı eteklerinden kaynaya,kaynaya gelen güzide bir su şehridir.

Başkan Yıldırım, Malatya'mızda su zammı yüzde 20 olarak talep edilmiştir. Pandemi sürecinden dolayı ekonomik olarak çok zorlanan halkımızı daha da zora sokmak belediyecilik anlayışıyla uyuşmaz.

Malatya halkının seçtiği vatansever ,merhametli, âdil meclis üyelerimize şunu söylemek istiyorum, sizlerde İstanbul Büyük Şehir meclisinin yaptığı gibi, sizlerde  itiraz edip bu zammı makul ölçülere indirmelisiniz, İlla yapacaksanız Bu zammı % 5 ve % 6 civarlarında  olmalıdır.

MASKİ'nin yapmış olduğu %20 zamı eleştiren Başkan Yıldırım ;Aslında su cenneti olan Malatya gibi bir şehirde zamma hiç gerek yok dedi.

Başkan Yıldırım ve teşkilatı ile 1. Olağan Kongresinin Ardından Kuluncak ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başkanı Yıldırım esnafların kendileri için önemli olduğunu ifade ederek, pandemi sürecinde her kesim gibi esnafında bu durumdan olumsuz etkilendiğini dile getirdi.

Ayaküstü vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldırım'a Kuluncaklılar yoğun ilgi gösterdi. İlçe esnafı da ziyaret duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Yıldırıma ve teşkilatına teşekkür ettiler.

Haber:malatyagundemozel.com











 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —